Τετάρτη 16/6/2021

Γιατί μιλάει για νοθεία και για προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Τραμπ;

Για 283 εκλέκτορες πάει ο  Ντόναλντ Τραμπ, εάν όλα κυλήσουν λογικά. Ο λόγος όμως που απασφάλισε και μιλάει για νοθεία ο -ακόμα- Πρόεδρος, είναι η Πολιτεία της Georgia! Η πολιτεία με τους 16 εκλέκτορες, στην οποία με το 94 των ψήφων καταμετρημένων, ο Τραμπ προηγείται 2,2 ποσοστιαίες μονάδες του Μπάιντεν.

Θέλουν να του πάρουν την Georgia με τις επιστολικές ψήφους! Αυτή ακριβώς είναι η καταγγελία που κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος. Θεωρεί ότι έχουν επιστρατεύσει μαϊμού επιστολικές ψήφους, που θα καταμετρηθούν ενώ ήδη σχεδόν το σύνολο των εκλογικών τμημάτων έχει καταμετρηθεί. Και θα χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα υπέρ του Μπάιντεν.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να μπλοκάρει και μιλά για προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο: «Μια πολύ θλιβερή ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα εκατομμυρίων υποστηρικτών του που τον ψήφισαν Τραμπ» υποστήριξε ο ρεπουμπλικανός Πρόεδρος στη δήλωση που έκανε από τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ακόμη πως θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Αηδίασε ο πλανήτης με την απόπειρα χάλκευσης των αμερικανικών εκλογών κατά του Τραμπ!

Δεν έχει σημασία αν κάποιος συμπαθεί η αντιπαθεί τον πρόεδρο Τραμπ. Όποιος έβλεπε όλη τη νύχτα τον τρόπο με τον οποίον καλύτερα αποτελέσματα το CNN, όποιος είδε το διάγγελμα που απηύθυνε ο Μπάιντεν, κατάλαβε ότι το βαθύ κράτος έχει στήσει μία απίστευτη νοθεία κατά του ίδιου του πλανητάρχη!

Από τον τρόπο που προέβαλαν τα αποτελέσματα, από τον τρόπο που σχολίαζαν ακόμα και πολιτείες των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία των εκλογικών κέντρων είχε καταμετρηθεί και το αποτέλεσμα ήταν σαφές υπέρ του Τραμπ. Από τις αηδιαστικές εμφανίσεις αναλυτών που προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο επί καταμετρημένων ψήφων! Από τις συνεχείς νουθεσίες στους δημοκρατικούς να μην απογοητεύονται «γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει»!

Από την άλλη, συμβουλές προς τους ρεπουμπλικάνους να μην πανηγυρίζουν, γιατί πάλι τίποτα δεν έχει τελειώσει! Αλλά το χειρότερο, ο τρόπος μετάδοσης των αποτελεσμάτων, όπου ακόμα και σε πολιτείες που ο Τραμπ θριάμβευσε, όλη νύχτα έδειχνε να υπολείπεται σε ψήφους. Γιατί άραγε;

Όλα αυτά εντέλει κάνουν το μέσο αμερικανό να σκέφτεται ότι ο τραμ είχε δίκιο όταν μιλούσε για σχέδιο νοθείας στις αμερικανικές εκλογές της βάρος του. Δεν μπορεί να βλέπει ο αμερικανός κανάλια όπως το CNN να βαφτίσουν το άσπρο – μαύρο. Να προσβάλλουν την νοημοσύνη των τηλεθεατών και των ψηφοφόρων. Αλλά κυρίως, να επιχειρούν να χαλκεύσουν μία ξεκάθαρη λαϊκή εντολή.

Επαναλαμβάνουμε, δεν έχει σημασία εάν κάποιος στηρίζει όχι τον τραμ. Δεν μπορεί όμως να επιτρέψουμε την παράδοση της Δημοκρατίας μας σε κανάλια, πολυεθνικές του διαδικτύου, σε έναν εσμό πάμπλουτων επιχειρηματιών που θέλουν να κυβερνήσουν τον πλανήτη ολόκληρο εξαφανίζοντας όποιον τολμά να του αντισταθεί. Το βέβαιο είναι ότι εάν γινόντουσαν επαναληπτικές εκλογές στην Αμερική μετά τα σημερινά αίσχη, ο Τραμπ θα σάρωνε σε όλες τις πολιτείες.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επικρατήσει κλίμα ανωμαλίας στην Αμερική. Γιατί θα έχει αντίκτυπο και στην γειτονιά μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ