Τρίτη 15/6/2021

ΗΠΑ: Το μεγαλύτερο στήσιμο εκλογών στην ιστορία της Δημοκρατίας!

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική δεν έχει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία των εθνών. Έχουμε ζήσει πραξικοπήματα, προδοσίες, εισβολές, αρκετούς τρόπους για να παρακαμφθεί η να κακοποιηθεί η δημοκρατική βούληση ενός λαού. Αυτό όμως που γίνεται στην Αμερική ισοδυναμεί με ένα χειρουργείο νοθείας το οποίο ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας και θράσους.

Ενώ λοιπόν ο πρόεδρος Τραμπ έπαιρνε άνετα τις εκλογές, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, ξαφνικά άρχισαν κάποιες ανατροπές πέραν κάθε φαντασίας, όχι φυσικά από την μείωση των ψήφων που βρισκόντουσαν στα εκλογικά κέντρα, δηλαδή από τους ψηφοφόρους που πήγαν κανονικά και ψήφισαν ως όφειλαν, αλλά από τις λεγόμενες επιστολικές ψήφους!

Εκεί δηλαδή που ο Τραμπ έπαιρνε πολιτείες κλειδιά που τον οδηγούσαν στον μαγικό αριθμό των εκλεκτόρων, πάνω από 280 για την ακρίβεια θέσεις, σκανδαλωδώς άρχισε να βρέχει επιστολικές ψήφους, που όλως τυχαίως ανέτρεψαν ξημερώματα Αμερικής το νόμιμο αποτέλεσμα! Και φυσικά, πάλι απόλυτως συμπτωματικά, η επιστολικές ψήφοι ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ψήφοι των δημοκρατικών! Αν είναι δυνατόν!

Για τους υποψήφιους λοιπόν το όριο εκλεκτόρων ώστε να εκλεγούν στο προεδρικό αξίωμα, είναι 270. Κοιτάξτε λοιπόν τι έκανε το επιτελείο του Μπάιντεν:

Ο Μπάιντεν λοιπόν έχει εξασφαλίσει 238 εκλέκτορες. Προσθέστε τώρα τους εκλέκτορες που αντιστοιχούν στις περιοχές του γαλάζιου χρώματος, δηλαδή στις περιοχές που έκανε ο Μπάιντεν την περιβόητη ανατροπή με τις επιστολικές ψήφους: 238 + 10 + 16 + 6 = 270!!!

Συμπτωματικά δηλαδή, η ανατροπή με τις επιστολικές ψήφους έγινε στις περιοχές που το άθροισμα τους φέρνει το πολυπόθητο 270, ακριβώς! Ούτε ένας εκλεκτός παραπάνω! Μιλάμε για την απόλυτη νοθεία. Γι’ αυτό ακριβώς ο Τραμπ απειλεί να πάει στο ανώτατο δικαστήριο, και πρέπει να το κάνει. Όσο κι αν τον σιχαίνεται κάποιος, όταν βιάζεται έτσι μία δημοκρατία, η μεγαλύτερη δημοκρατία στον πλανήτη, φανταστείτε τι μπορούν να πάθουν άλλες χώρες, πολύ μικρότερες, πολύ πιο αδύναμες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ