Διαψεύδει ότι παραιτήθηκε ο βρώμικος γαμπρός του Ερντογάν, υπουργός οικονομικών της Τουρκίας!

Must Read

Η κατάρρευση της τουρκικής οικονομίας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο Ερντογάν να παίρνει κεφάλια ανεξέλεγκτα. Η τελευταία εξέλιξη όμως είναι εξαιρετικά σοβαρή γιατί ο γαμπρός του Ερντογάν γνωρίζει τα πάντα για τις βρώμικες δουλειές του! Ακόμα και για τις μπίζνες με την τρομοκρατία, το ισλαμικό κράτος και την Συρία.
Μετά τον κεντρικό τραπεζίτη που πήγε στον αγύριστο, ο Ερντογάν διώχνει και τον υπουργό οικονομικών της Τουρκίας. Με μία λεπτομέρεια. Είναι γαμπρός του! Ο ίδιος πάντως πριν από λίγο διέψευσε την παραίτηση του, λέγοντας ότι του χακαραν το λογαριασμό!

Ο Berat Albayrak Έχει παντρευτεί την κόρη του Ερντογάν και υπήρξε κορυφαίο στέλεχος σε όλες τις κυβερνήσεις του. Μετά τον κεντρικό τραπεζίτη λοιπόν ο οποίος έφυγε νύχτα, τώρα φεύγει και ο γαμπρός του Ερντογάν ο οποίος υπήρξε υπουργός εδώ και πάνω από μία δεκαετία σε διαφορετικά υπουργεία. Ο γαμπρός ήξερε μάλιστα και για τις βρώμικες μπίζνες του Ερντογάν, καθώς είχε κατηγορήθηκε ο ίδιος για σχέσεις με το ισλαμικό κράτος, ακόμα και για λαθρεμπόριο σε συνεργασία με την τρομοκρατική οργάνωση!

Ο τούρκος τέως πλέον υπουργός οικονομικών διέγραψε ακόμα και το λογαριασμό του στο Twitter!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This