Μεγάλη Βρετανία: Μόλις ξεπέρασε το «φράγμα» των 50.000 θανάτων από την πανδημία!

Σήμερα καταγράφηκε και ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός ημερήσιων απωλειών

Must Read

Κατάρρευσε (και) το «φράγμα» των 50.000 θανάτων από την πανδημία του νέου κορωνοϊού στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, σήμερα Τετάρτη καταγράφηκαν 595 νέοι θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα στα 50.365!  

Μάλιστα, αυτός είναι και ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός ημερήσιων απωλειών από τη νόσο Covid-19 στη Μεγάλη Βρετανία μετά την 6η Μαΐου, οπότε και είχαν καταγράφηκαν 612 θάνατοι.

«Κάθε θάνατος είναι μια τραγωδία», δήλωσε σχετικά ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, κάνοντας λόγο για ένα «θλιβερό όριο». Παρά την ελπίδα για ένα εμβόλιο σύντομα, «βρισκόμαστε ακόμη σε επικίνδυνη κατάσταση», συνέχισε, καλώντας τους Βρετανούς να συνεχίσουν να τηρούν τους κανονισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ στο πλαίσιο της μάχης κατά της διασποράς του ιού.

Αξίζει να αναφερθεί πως η καταμέτρηση του Εθνικού Γραφείου Στατιστικής, που βασίζεται σε πιστοποιητικά θανάτου που αναφέρουν τον νέο κορωνοϊό, χωρίς απαραίτητα η ασθένεια να έχει επιβεβαιωθεί από ένα τεστ, κάνει λόγο για 61.648 νεκρούς στη χώρα, ένας αριθμός αυξημένος κατά 1.597 σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This