Φρίκη στη Βρετανία με τη νοσοκόμα που σκότωσε 8 νεογέννητα μωρά (video)

Προσπάθησε να σκοτώσει άλλα δέκα!

Must Read

Η υπόθεση που συγκλόνισε τη Βρετανία αναβιώνει σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.

Η Λούσι Λέτμπαϊ θα βρεθεί στο εδώλιο με την κατηγορία ότι θανάτωσε 8 βρέφη στην μαιευτική- παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου στο Τσέστερ όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο μεταξύ 2015 και 2016, η νοσοκόμα σκότωσε 8 μωρά και προσπάθησε να θανατώσει άλλα 10. Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές  είχαν ξεκινήσει έρευνες μετά την έντονη ανησυχία των στελεχών της μαιευτικής για τον υψηλό αριθμό θανάτων σε νεογνά τον Μάρτιο του 2015 και τον Ιούλιο του 2016. Στην ιατροδικαστική εξέταση μάλιστα διαπιστώθηκε ότι τα βρέφη είχαν ασυνήθιστα σημάδια στα χέρια και τα πόδια τους.

Η 30χρονη νοσοκόμα συνελήφθη για πρώτη φορά το 2018, ωστόσο δεν προέκυψαν αρκετά στοιχεία με αποτέλεσμα να μην της αποδοθούν κατηγορίες, ενώ συνελήφθη εκ νέου το 2019 όπου τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση όσο συνεχίζονταν οι έρευνες. 

Η Λέτμπαϊ, πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα, Πεμπτη, στο Δικαστήριο του Γουόρινγκτον, ενώ το οικογενειακό της περιβάλλον κάνει λόγο για μια ευγενική προσωπικότητα που δεν θα μπορούσε να διαπράξει τέτοια εγκλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This