Τραμπ: «Κέρδισα τις εκλογές»

Προανήγγειλε και «μεγάλες υποθέσεις»

Must Read

Με ένα tweet χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, το πρωί της Δευτέρας, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι κέρδισε στις αμερικανικές εκλογές! «Κέρδισα τις εκλογές».

Νωρίτερα, είχε διαμηνύσει, επίσης μέσω Twitter, ότι θα προσφύγει σύντομα στα δικαστήρια αποκαλύπτοντας «μεγάλες υποθέσεις» οι οποίες θα οδηγήσουν σε αμφισβήτηση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε αν η εκστρατεία επανεκλογής του θα καταθέσει νέες προσφυγές.

Ανέφερε πως «οι μεγάλες υποθέσεις μας, που θα δείξουν την αντισυνταγματικότητα των εκλογών του 2020, αλλά και τα απαράδεκτα πράγματα που έγιναν για την αλλαγή του αποτελέσματος, θα υποβληθούν σύντομα!»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This