Νοθεία στις ΗΠΑ: Εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι ξημερώματα υπέρ του Μπάιντεν

Must Read

Δύο στοιχεία τα οποία είναι εξαιρετικά περίεργα, έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ με αντίστοιχες αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αφορούν δύο διαφορετικές περιπτώσεις, όπου εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι εμφανίστηκαν ξαφνικά σε πολιτείες στις οποίες ο Τραμπ είχε το προβάδισμα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το Michigan, όπου στις 6:30 το πρωί εμφανίστηκαν ξαφνικά 134.886 ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αντίστοιχη και αφορά το Γουισκόνσιν. Εκεί, στις 3.42 τα ξημερώματα, εμφανίστηκαν 143.379 ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν!

Τα γεγονότα αυτά που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μεμονωμένα αλλά έχουν καταγραφεί και αλλού, είναι το βασικότερο επιχείρημα της ομάδας Τραμπ, που τεκμηριώνει νοθεία στις αμερικανικές εκλογές. Το γεγονός ότι αυτά τα φαινόμενα παρατηρήθηκαν μόνο σε πολιτείες όπου ο Τραμπ διατηρούσε μικρό προβάδισμα μέχρι τα ξημερώματα και οπωσδήποτε μέχρι το μεγαλύτερο μέρος καταμέτρησης ψήφων, δημιουργεί εύλογες απορίες.

Αντεπίθεση Τραμπ: Ο αμερικανικός στρατός κατάσχεσε servers του συστήματος ψηφοφορίας Dominion στη Γερμανία

Τα στοιχεία επίσης που προέρχονται από την καταγραφή των αποτελεσμάτων μέσω των New York Times, μία εφημερίδα που στέκεται απέναντι στον Τραμπ, εγγυώνται και την αξιοπιστία τους. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιο φαινόμενο δεν πρέπει να έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως. Και εντείνει τις νομικές ενέργειες της ομάδας του προέδρου, που πλέον θέτουν την εταιρεία λογισμικού που είχε υπό την εποπτεία της τις εκλογές σε 26 πολιτείες μεταξύ των οποίων όλες οι πολιτείες που κατάφερε ο Μπάιντεν να ανατρέψει υπέρ του τα ξημερώματα, ως το βασικό σημείο έρευνας.

Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε και την εξέλιξη που αποκάλυψε το newsbreak.gr με την κατάρρευση server της συγκεκριμένης εταιρείας από τον αμερικανικό στρατό στην Γερμανία, όπου μάλιστα δεν υπήρξε καμία εμπλοκή της CIA.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι τις απαντήσεις θα της δώσει το ανώτατο δικαστήριο, όπου ο Τραμπ έχει την πλειοψηφία. Η Αμερική πάντως έχει μπει σε έναν κυκεώνα αντιδικίας χωρίς προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This