Ο Έλτον Τζον… ξεπουλάει για να μαζέψει λεφτά κατά του AIDS

Must Read

Ο πασίγνωστος Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής με τη μεγάλη καριέρα στον χώρο του θεάματος διοργάνωσε με επιτυχία ένα γκαλά στη Νότια Γαλλία την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, για τον αγώνα ενάντια στον HIV που μαστίζει την Κένυα, στον οποίο συγκεντρώθηκε το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανάμεσα στους αστέρες που εμφανίστηκαν στη βραδιά για να στηρίξουν τον σκοπό του ήταν ο τραγουδιστής των Coldplay Κρις Μάρτιν, ο κιθαρίστας των Who Πιτ Τάουνσεντ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τάρον Έτζερτον (ενσάρκωσε τον Έλτον Τζον στην ταινία «Rocketman» που διηγείται τη ζωή του), καθώς και η ηθοποιός Τζόαν Κόλινς.

Ο τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία του, δήλωσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς: «Είμαστε εδώ για να μαζέψουμε χρήματα για το Ίδρυμα Elton John AIDS, στο πρώτο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνεται στη νότια Γαλλία. Ελπίζουμε να μαζέψουμε χρήματα για ανθρώπους που το έχουν απελπισμένα ανάγκη στη μάχη κατά του HIV».

Στη δημοπρασία που διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια του event, ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν, πουλήθηκε και μια Bentley Flying Spur First Edition, σε σκούρο μπλε χρώμα, αντί 700.000 ευρώ, καθώς και ένα πιάνο υπογεγραμμένο από τον Έλτον Τζον.

Να σημειωθεί ότι το ίδρυμα του τραγουδιστή έχει δωρίσει πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια σε ευγενείς σκοπούς από όταν ιδρύθηκε, το 1992, πολλά από τα οποία προέρχονται από ετήσια πάρτι και events που οργανώνει ο καλλιτέχνης σε Λος Αντζελες και Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This