Τετάρτη 23/6/2021

Ήπιαν αντισηπτικό επειδή δεν είχαν αλκοόλ και πέθαναν!

Θανατηφόρα «έμπνευση» είχαν οι συμμετέχοντες σε πάρτι στη Ρωσία που, όταν τελείωσε το αλκοόλ σκέφτηκαν να πιουν το απολυμαντικό χεριών.

Επτά έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο ακόμα παραμένουν σε κώμα, αφού κατανάλωσαν τη χημική ουσία στην πόλη Τόμτορ. Τα πρώτα τρία θύματα ήταν μία 41χρονη γυναίκα και δύο άντρες 27 και 59 ετών, ενώ τρεις άντρες πέθαναν την Παρασκευή και ένας το Σάββατο. Μετά τα πρώτα θύματα, οι έξι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν αεροπορικά στο νοσοκομείο της πόλης Γκακούτσκ.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές Αρχές, τα θύματα ήπιαν το αντισηπτικό που περιείχε κατά 69% μεθανόλη. Ήδη έχει αρχίσει έρευνα με τις τοπικές Αρχές να κάνουν έκκληση στους ντόπιους να μην πίνουν τα αντισηπτικά. Αυτό το αδιανόητο περιστατικό έρχεται, αφού τρεις άνθρωποι πέθαναν και ένας έχασε την όρασή του αφού κατανάλωσαν αντισηπτικό με μεθανόλη στο Νιου Μέξικο τον Ιούνιο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ