Δευτέρα 14/6/2021

Θρίλερ με μυστικό ταξίδι του Νετανιάχου στην Σαουδική Αραβία!

Ο ισραηλινός ηγέτης φέρεται να συναντήθηκε με τον Μπιν Σαλμάν, δεν το διέψευσε! Οργή στην Σαουδική Αραβία για την διαρροή. Κορυφαίος υπουργός πάντως επιβεβαίωσε την συνάντηση πριν από λίγο, επιβεβαιώνοντας και τις ιστορικές στιγμές που ζούμε.

Ένα διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την έντονη φημολογία περί μυστικού ταξιδιού του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου στην Σαουδική Αραβία και συνάντησης του με τον Μοχάμετ Μπιν Σαλμάν.

Εάν η φημολογία ισχύει, τότε μιλάμε για μία ιστορική στιγμή, για μία πρωτοφανή διπλωματική εξέλιξη, που όμως έχει εξοργίσει το περιβάλλον του Σαουδάραβα μονάρχη. Και είναι λογικό, διότι η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας μυστικηλς συναντήσης, μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην Σαουδική Αραβία και την εικόνα της στο μουσουλμανικό κόσμο, καθώς θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ερντογάν.

Αεροσκάφος Μοσάντ: Η πορεία του έβαλε φωτιά στην σχετική φημολογία για την μυστική συνάντηση.

Η φημολογία αυτή εντάθηκε μετά το περίεργο ταξίδι του ιδιωτικού αεροσκάφους που φαίνεται να ανήκει στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, στην πανίσχυρη Μοσάντ και η πορεία του φαίνεται ότι κατέληξε σε αραβικό έδαφος.

Ο Νετανιάχου ρωτήθηκε πριν από λίγο σχετικά και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αλλά και να διαψεύσει την συνάντηση, λέγοντας ότι δεν σχολιάζει τέτοιες φήμες!

Τα πάντα τώρα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αντιδράσει η Τουρκία, η οποία όπως έχουμε αποκαλύψει, έχει εξαιρετικό δίκτυο κατασκόπων μέσα στην Σαουδική Αραβία, που φτάνει ακόμα και στα ιδιαίτερα δωμάτια της βασιλικής οικογένειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ