Μετά τους «μικρούς», βάλθηκε να ζευγαρώσει και τους… φαλακρούς!

Εφαρμογή γνωριμιών έρχεται να λυτρώσει όσους διαπράττουν το παράπτωμα του hatfishing

Must Read

Ο ιδρυτής εφαρμογής γνωριμιών για άνδρες με… μικρά πέη ξεκίνησε μια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή που αυτή τη φορά θέλει να ζευγαρώσει τους φαλακρούς εργένηδες.

Οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να είναι μια αποκαρδιωτική εμπειρία για ανθρώπους με πρόβλημα φαλάκρας, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν το… παράπτωμα του hatfishing, όρος που περιγράφει την απόπειρα απόκρυψης της φαλάκρας με καπέλο στα social media!

Για να καταπολεμήσει αυτό το στίγμα, ο Ντέιβιντ Μινς από το Τσέστερ της Αγγλίας που ίδρυσε το Dinky One, εξαπλώνει την «αυτοκρατορία» του και στο Bald Dating, στο οποίο μπορούν να βρουν τον έρωτα όσοι έχουν πρόβλημα φαλάκρας ή σοβαρής τριχόπτωσης, αλλά και όσοι δεν θέλουν ανθρώπους με πολλά μαλλιά.

Αν και φαλακρός κι ο ίδιος, ο Μινς εξηγεί ότι δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα για εκείνον. Ακούγοντας, όμως, ιστορίες hatfishing, κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να μειώσει τη ντροπή και την αμηχανία που νιώθουν άνδρες και γυναίκες γι’ αυτό το χαρακτηριστικό της εμφάνισης τους.

Οι φωτογραφίες στην εφαρμογή Bald Dating δεν είναι απαραίτητες, ενώ οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με κάποιον που τους κινεί το ενδιαφέρον αμέσως, χωρίς να χρειαστεί να σκρολάρουν για πολλή ώρα.

Στήθηκε μέσα σε 24 ώρες

Αν και το Bald Dating στήθηκε μέσα σε μόλις 24 ώρες, όπως σπεύδει να τονίσει ο Μινς, δεν είναι πρόχειρη δουλειά καθώς «βασίστηκε σε μια πλατφόρμα που χρειάστηκε τα τελευταία τρία χρόνια για να αναπτύξω».

Επίσης, τονίζει ότι είναι πολύ ασφαλής για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This