Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Επιμένει για νοθεία ο Τραμπ: «Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στοιχεία, αλλά οι δικαστές δεν μας το επιτρέπουν»

«Αυτές οι εκλογές ήταν στημένες. Εμείς κερδίσαμε με διαφορά»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για την ύπαρξη εκλογικής νοθείας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις προεδρικές εκλογές.

«Δεν είναι όπως όταν κάποιος δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη. Εγώ δεν θα αλλάξω γνώμη ούτε σε έξι μήνες», δήλωσε τηλεφωνικά στο Fox News. «Αυτές οι εκλογές ήταν στημένες. Εμείς κερδίσαμε με διαφορά».

Οι νομική του ομάδα έχει εισπράξει περί τις είκοσι δικαστικές ήττες στις ΗΠΑ, με τελευταία, στην Πενσιλβάνια, όπου το ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας απέρριψε νέα προσφυγή του επιτελείου του.

«Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στοιχεία, αλλά οι δικαστές δεν μας το επιτρέπουν. Προσπαθούμε. Έχουμε τόνους αποδείξεων», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εκτός από τα αμερικανικά δικαστήρια, τόνισε ότι δεν έχει την υποστήριξη ούτε του υπουργείου Δικαιοσύνης, ούτε του FBI στην προσπάθειά του να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα: «Αγνοείται η τύχη τους… Το Ανώτατο Δικαστήριο πρέπει να εξετάσει την περίπτωσή μας. Πρέπει κάτι να φτάσει εκεί. Αν όχι, τι δουλειά κάνει το Ανώτατο Δικαστήριο;»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αρνήθηκε να βάλει χρονικό όριο για τις προσφυγές στη δικαιοσύνη και στην ερώτηση αν θεωρεί ακόμη ότι μπορεί να κερδίσει, απάντησε: «Το ελπίζω».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ