Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Διευθύνων σύμβουλος εταιρίας στο Μάντσεστερ δώρισε σε εργαζομένους του μετοχές αξίας άνω του €1.000.000.000!

Συνηθίζει να μοιράζει το σύνολο του μισθού του σε διάφορες αγαθοεργίες

«Έξτρα έξτρα λαρτζ» αποδείχθηκε ο CEO εταιρίας με έδρα το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος έκανε 74 εργαζομένους του εκατομμυριούχους, μοιράζοντάς τους πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε μετοχές! 

Ο 48χρονος Ματ Μούλντινγκ, ιδρυτής του The Hut Group, δήλωσε ότι έχει δωρίσει μετοχές σε περίπου 430 εργαζομένους του, όπως οδηγοί, αποθηκάριοι και γραμματείς, τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Μούλντινγκ, ο οποίος μεγάλωσε σε μια οικογένεια που τα έβγαζε πέρα «τσίμα τσίμα» και ο ίδιος είχε εκδιωχθεί από το κολέγιο, επειδή έκανε κοπάνα για να επισκεφτεί τον αδελφό του στη φυλακή, πρόσφατα πήρε μερίσματα αξίας μεγαλύτερης των 850.000.000 ευρώ, αφού η εταιρία του «εκτοξεύτηκε» στο χρηματιστήριο.

Περισσότεροι εκατομμυριούχοι από κάθε άλλη εταιρία

«Δημιουργήσαμε περισσότερους εκατομμυριούχους από κάθε άλλη εταιρία στη βρετανική εταιρική ιστορία», δήλωσε ο Μούλντινγκ στη «Mirror», προσθέτοντας ότι οι μετοχές είναι 100% δώρο και κανείς δεν χρειάζεται να πληρώσει κάτι. «Αλλάξαμε τόσες πολλές ζωές», είπε o διευθύνων σύμβουλος.

Από αυτούς που έλαβαν τις μετοχές, οι 74 είναι πλέον εκατομμυριούχοι, καθώς η εταιρία έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Και, όπως όλα δείχνουν, και άλλοι εργαζόμενοι της εταιρίας, η οποία βρίσκεται πίσω από μάρκες που έχουν να κάνουν με την ομορφιά (LookFantastic) και το fitness (MyProtein), θα γίνουν εκατομμυριούχοι, αφού ο Μούλντινγκ έχει ακόμα περισσότερα από 175.000.000 ευρώ να μοιράσει.

Ο ιδρυτής της εταιρίας κατέχει το 25% των μετοχών της, αξίας μεγαλύτερης των 1,6 δισ. ευρώ, ενώ κάνει δωρεά το σύνολο του μισθού του σε αγαθοεργίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ