Μεταγραφή μαμούθ: H οικογένεια Καρντάσιαν… μετακόμισε στην πλατφόρμα «Hulu & Star» της Disney!

Must Read

Το «Keeping Up With the Kardashians» τελειώνει και ένα νέος -τεράστιος- κύκλος ανοίγει για την… βασιλική οικογένεια των Καρντάσιαν.

Η ανακοίνωση πριν από μερικούς μήνες ότι το reality show δεν θα συνεχιστεί το 2021 βύθισε τους θαυμαστές της οικογένειας στις Η.Π.Α. σε «βαθύ πένθος». Οι επικοί καυγάδες ανάμεσα στις αδελφές Καρντάσιαν κράτησαν παρέα σε εκατομμύρια τηλεθεατών του καναλιού Ε! που φιλοξενεί το show από το 2007, με συνολικά 20 σεζόν. 

Αυτό το διάστημα η οικογένεια έχει εξελιχθεί σε αυτοκρατορία, αφού η Κιμ, η
Κόρτνεϊ, η Κλόι, η Κένταλ και η Κάιλι ανέπτυξαν και παράπλευρες επιχειρηματικές
δραστηριότητε, με την περιουσία μόνο της Κιμ να ανέρχεται, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», στα 780.000.000 δολάρια!

Ωστόσο, οι πολυμήχανες αδελφές και η μητέρα και μάνατζέρ τους υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την πλατφόρμα streaming Hulu της Disney, ανταγωνιστική του Netflix για ένα καινούργιο τηλεοπτικό project που θα περιλαμβάνει -μέχρι στιγμής – τις Κρις, Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε, Κένταλ και Κάιλι.

Η Disney δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρότζεκτ, ωστόσο η αρχηγός της οικογένειας Κρις
Τζένερ σε tweet της ανέφερε ότι θα είναι μια «πολυετής συνεργασία». Οι ειδικοί του χώρου εκτιμούν ότι πρόκειται για μια στρατηγική μεταστροφή των Καρντάσιαν, που άφησαν πίσω τους την καλωδιακή τηλεόραση, η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα στις ΗΠΑ, για τη «φρέσκια» μορφή μετάδοσης, τις πλατφόρμες streaming, που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς.

Λεπτομέρειες για το concept του show δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όπως δεν είναι γνωστό και το ύψος της αμοιβής της καθεμιάς. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι, με τη συμφωνία αυτή, η εκπομπή τους θα είναι διαθέσιμοι με διάφορους τρόπους σε όλο τον κόσμο, εδραιώνοντας έτσι το brand name της οικογένειας διεθνώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This