Στα «μαχαίρια» η Βανέσα Μπράιαντ με την μάνα της- Ο δημόσιος τσακωμός και το αστρονομικό ποσό που ζητάει η πεθερά του Κόμπι!

Must Read

Πυρά κατά της μητέρας της εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ. Η Βανέσα επιτέθηκε μέσω Instagram στη μητέρα της Σοφία Λέιν, κατηγορώντας την ότι πήγε να αποσπάσει το ποσό των 5.000.000 δολαρίων από την οικογένειά της μετά τον θάνατο του Κόμπι, μέσα από αγωγή της στην οποία ανέφερε ότι ο σταρ του NBA της είχε τάξει οικονομική εξασφάλιση εφ’ όρου ζωής.

Στις αρχές της εβδομάδας η Σοφία Λέιν είχε καταθέσει αγωγή εις βάρος της κόρης της, ισχυριζόμενη ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του Κόμπι Μπράιντ, η Βανέσα την άφησε χωρίς χρήματα μετά τον θάνατο του γαμπρού και της εγγονής της. Διεκδικεί μάλιστα διατροφή ύψους 5.000.000 δολαρίων, σπίτι και αυτοκίνητο μάρκας Mercedes από τη χήρα του Κόμπι.

Η Βανέσα ωστόσο, μέσα από story της στο Instagram, υπερασπίστηκε τη μεταχείριση που είχε η μητέρα της, τόσο από εκείνη όσο και από τον Κόμπι, τις τελευταίες δεκαετίες. «Την υποστήριξα για σχεδόν 20 χρόνια, και δεν ήταν ποτέ προσωπική βοηθός μου ή του Κόμπι, ούτε ήταν η νταντά μας» λέει η Βανέσα Μπράιαντ.

«Ήμουν πάντα η νταντά των παιδιών μας και ο σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν αυτοί που φροντίζαμε τα παιδιά μας. Για σχεδόν δύο δεκαετίες, κανονίσαμε ώστε η μητέρα μου να μένει σε γειτονικά καταλύματα, χωρίς κόστος, γιατί είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει το δικό της σπίτι μετά το διαζύγιό της» ανέφερε στην δήλωση και συνέχισε:

«Ο σύζυγός μου κι εγώ νιώσαμε πως ήταν καλύτερα να μην μένει στο σπίτι μας. Πρόσεχε τα κορίτσια κάποιες φορές, όπως κάνουν οι περισσότεροι παππούδες. Ήταν η γιαγιά των παιδιών μας. Τώρα θέλει να με χρεώσει 96 δολάρια την ώρα για υποτιθέμενη εργασία 12 ωρών την ημέρα για 18 χρόνια, προσέχοντας τα εγγόνια της. Στην πραγματικότητα, μόνο περιστασιακά πρόσεχε τις μεγαλύτερες κόρες μου όταν ήταν μωρά. Εδώ και 10 χρόνια, τα παιδιά μας πήγαιναν στο σχολείο και ήταν αθλήτριες πλήρους απασχόλησης και δεν είχα αποκτήσει άλλο παιδί μέχρι το 2016. Οι ισχυρισμοί της είναι προφανώς ψευδείς, αλλά προσπάθησα επανειλημμένα να τα βρω με την μητέρα μου». εξήγησε η Βανέσα και κατέληξει: «Σε αντίθεση με αυτά που λέει, δεν έχω αφήσει τα παιδιά μου λεπτό από την στιγμή που συνέβη το ατύχημα, εκτός από τις επισκέψεις μου στο νεκροταφείο για να κανονίσω κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This