Τρίτη 15/6/2021

Στα «μαχαίρια» η Βανέσα Μπράιαντ με την μάνα της- Ο δημόσιος τσακωμός και το αστρονομικό ποσό που ζητάει η πεθερά του Κόμπι!

Πυρά κατά της μητέρας της εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ. Η Βανέσα επιτέθηκε μέσω Instagram στη μητέρα της Σοφία Λέιν, κατηγορώντας την ότι πήγε να αποσπάσει το ποσό των 5.000.000 δολαρίων από την οικογένειά της μετά τον θάνατο του Κόμπι, μέσα από αγωγή της στην οποία ανέφερε ότι ο σταρ του NBA της είχε τάξει οικονομική εξασφάλιση εφ’ όρου ζωής.

Στις αρχές της εβδομάδας η Σοφία Λέιν είχε καταθέσει αγωγή εις βάρος της κόρης της, ισχυριζόμενη ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του Κόμπι Μπράιντ, η Βανέσα την άφησε χωρίς χρήματα μετά τον θάνατο του γαμπρού και της εγγονής της. Διεκδικεί μάλιστα διατροφή ύψους 5.000.000 δολαρίων, σπίτι και αυτοκίνητο μάρκας Mercedes από τη χήρα του Κόμπι.

Η Βανέσα ωστόσο, μέσα από story της στο Instagram, υπερασπίστηκε τη μεταχείριση που είχε η μητέρα της, τόσο από εκείνη όσο και από τον Κόμπι, τις τελευταίες δεκαετίες. «Την υποστήριξα για σχεδόν 20 χρόνια, και δεν ήταν ποτέ προσωπική βοηθός μου ή του Κόμπι, ούτε ήταν η νταντά μας» λέει η Βανέσα Μπράιαντ.

«Ήμουν πάντα η νταντά των παιδιών μας και ο σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν αυτοί που φροντίζαμε τα παιδιά μας. Για σχεδόν δύο δεκαετίες, κανονίσαμε ώστε η μητέρα μου να μένει σε γειτονικά καταλύματα, χωρίς κόστος, γιατί είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει το δικό της σπίτι μετά το διαζύγιό της» ανέφερε στην δήλωση και συνέχισε:

«Ο σύζυγός μου κι εγώ νιώσαμε πως ήταν καλύτερα να μην μένει στο σπίτι μας. Πρόσεχε τα κορίτσια κάποιες φορές, όπως κάνουν οι περισσότεροι παππούδες. Ήταν η γιαγιά των παιδιών μας. Τώρα θέλει να με χρεώσει 96 δολάρια την ώρα για υποτιθέμενη εργασία 12 ωρών την ημέρα για 18 χρόνια, προσέχοντας τα εγγόνια της. Στην πραγματικότητα, μόνο περιστασιακά πρόσεχε τις μεγαλύτερες κόρες μου όταν ήταν μωρά. Εδώ και 10 χρόνια, τα παιδιά μας πήγαιναν στο σχολείο και ήταν αθλήτριες πλήρους απασχόλησης και δεν είχα αποκτήσει άλλο παιδί μέχρι το 2016. Οι ισχυρισμοί της είναι προφανώς ψευδείς, αλλά προσπάθησα επανειλημμένα να τα βρω με την μητέρα μου». εξήγησε η Βανέσα και κατέληξει: «Σε αντίθεση με αυτά που λέει, δεν έχω αφήσει τα παιδιά μου λεπτό από την στιγμή που συνέβη το ατύχημα, εκτός από τις επισκέψεις μου στο νεκροταφείο για να κανονίσω κάποια πράγματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ