Ποιος πολιτικός τουίταρε: «Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν. Ευχαριστούμε Κίνα»;

Εξυπνάδα...

Must Read

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει καταφερθεί ανοιχτά εναντίον της Κίνας για τον κορωνοϊό και όπου σταθεί και βρεθεί τον αποκαλεί «κινεζικό ιό», ένας ακόμα πολιτικός βάζει την Κίνα στο «κάδρο», αυτή τη φορά κατηγορώντας την ότι… ακύρωσε τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος για τον Βρετανό ευρωσκεπτικιστή και ηγέτη του κινήματος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος με ένα tweet σχολίασε την απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να αυστηροποιήσει τα περιοριστικά μέτρα στη Βρετανία τις ημέρες των εορτών.

«Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν. Ευχαριστούμε Κίνα», έγραψε σε ανάρτησή του ο Φάρατζ, προκαλώντας τη μήνη του Κινέζου δημοσιογράφου Chen Weihua της εφημερίδας China Daily, ο οποίος απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Φάρατζ «μαριονέτα του Τραμπ και περίγελο στην Ευρώπη».

Η στιχομυθία είχε και συνέχεια, με τον Βρετανό να σχολιάζει ότι στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (σ.σ. του ανήκει η China Daily) «δεν αρέσει η αλήθεια και πάντα ανταποκρίνεται επιθετικά», απαιτώντας από την Κίνα να «πληρώσει τη Δύση αποζημίωση για αυτήν την παγκόσμια καταστροφή».

Φυσικά ο Κινέζος δημοσιογράφος δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά του Φάρατζ: «Επιθετικά; Δεν μπορείς να είσαι πολύ ευγενικός σε ρατσιστές τύπου Τραμπ σαν κι εσένα» και παρότρυνε, όχι και τόσο ευγενικά, τον Βρετανό να φορέσει μάσκα και να σταματήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This