Έξαλλη η κόρη του Μαραντόνα μετά τη νεκροψία: «Π@υτ@νας γιοι! Με λέγατε τρελή»

Ξέσπασε η Τζιανίνα Μαραντόνα

Must Read

Τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας του Ντιέγκο Μαραντόνα ανακοινώθηκαν και όλες οι εξετάσεις βγήκαν «καθαρές».

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν είχε καταναλώσει καμία απαγορευμένη ουσία τις προηγούμενες ημέρες, αφού στις τοξικολογικές εξετάσεις του δεν βρέθηκε ούτε αλκοόλ ούτε και ναρκωτικά.

Στο σώμα του Μαραντόνα ανιχνεύτηκαν ίχνη αντικαταθλιπτικών και ψυχοτρόπων φαρμάκων, ενώ η αιτία θανάτου του ήταν πνευμονικό οίδημα που προέκυψε από τα χρόνια προβλήματα με την καρδιά του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μια από τις κόρες του θρυλικού ποδοσφαιριστή, η Τζιανίνα Μαραντόνα εξαπέλυσε πυρά στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για όσους υποστήριζαν ότι ο πατέρας της πέθανε από απαγορευμένες ουσίες.

«Όλοι οι π@υτ@νας γιοι περίμεναν τη νεκροψία του μπαμπά μου για να αποκαλύψουν ναρκωτικά, μαριχουάνα και αλκοόλ. Δεν είμαι γιατρός, αλλά τον έβλεπα πολύ πρησμένο. Μια ρομποτική φωνή. Δεν ήταν η φωνή του. Όλα ήταν αληθινά, αλλά με λέγατε τρελή», έγραψε Τζιανίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This