Εμβόλια Pfizer/BioNTech: Επιπέδου αρχηγού κράτους τα μέτρα ασφαλείας στη μεταφορά τους προς τις 27 χώρες της ΕΕ

Φορτηγά ψυγεία φορτωμένα με εμβόλια ξεκινούν από το εργοστάσιο της Pfizer και αναχωρούν υπό αστυνομική συνοδεία προς κατευθύνσεις που δεν αποκαλύπτονται

Must Read

Υπό ιδιαίτερα υψηλή αστυνομική επιτήρηση διεξάγεται η επιχείρηση μεταφοράς των εμβολίων των Pfizer-BioNTech από την βελγική μονάδα παραγωγής στο Πουρς, προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Συγκινούμαι να βλέπω τα πρώτα εμβόλια COVID19 να αποστέλλονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ ταυτόχρονα», σχολίασε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Φορτηγά ψυγεία φορτωμένα με τις παρτίδες των εμβολίων ξεκινούν από το εργοστάσιο της Pfizer και αναχωρούν υπό αστυνομική συνοδεία προς κατευθύνσεις που δεν αποκαλύπτονται. Τα ΜΜΕ κρατούνται σε απόσταση, ώστε η επιχείρηση μεταφοράς των εμβολίων κατά του κορωνοϊού να γίνει με την μυστικότητα που επιβάλλουν λόγοι ασφαλείας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βεβαιώνει ότι οι πρώτες δόσεις θα βρίσκονται εγκαίρως στις 27 χώρες μέλη της Ένωσης για την έναρξη της ευρωπαϊκής εκστρατείας εμβολιασμού στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου.

«Συγκινούμαι να βλέπω τα πρώτα εμβόλια COVID19 να αποστέλλονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ ταυτόχρονα. Σε λίγες μέρες, οι πρώτοι Ευρωπαίοι θα εμβολιαστούν. Τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλους σύντομα. Μαζί, θα ξεπεράσουμε την πανδημία», σχολίασε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε ανάρτησή της, που συνόδευε σχετικό βίντεο για τη μεταφορά των εμβολίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This