Εκρήξεις, πυροβολισμοί και νεκροί στο αεροδρόμιο που έφτασε η νέα κυβέρνηση της Υεμένης (video)

Must Read

Μια μεγάλη έκρηξη και δύο μικρότερες σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Aden, λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε τη νέα κυβέρνηση της Υεμένης από τη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο, με νεκρούς και τραυματίες.

https://youtu.be/HLVBIQSs3GA

Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Μάιν Αμπντουλμάλικ, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο προεδρικό παλάτι της πόλης, ανέφεραν μάρτυρες και σαουδαραβικά ΜΜΕ.

«Ο αριθμός των απωλειών δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά πηγές ανέφεραν ότι οι εκρήξεις ήταν ισχυρές», δήλωσε ο Mohammed al-Attab του Al Jazeera.

Πηγές ασφαλείας ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι τουλάχιστον πέντε άτομα έχουν πεθάνει και δεκάδες ακόμη έχουν τραυματιστεί στην επίθεση.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης και οι νότιοι αυτονομιστές σχημάτισαν ένα νέο υπουργικό συμβούλιο καταμερισμού της εξουσίας στις 18 Δεκεμβρίου και έφτασαν στη νότια πόλη του Άντεν την Τετάρτη, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία τους στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This