Παρασκευή 30/7/2021

Νεκρό στα 21 του το παχύτερο παιδί στον κόσμο

H μητέρα του υποστήριζε ότι έτρωγε κανονικές ποσότητες φαγητού

Ο μικρός Τσαμπουλάτ Χατόκοφ με καταγωγή από τη Ρωσία, ήταν γνωστός ως το «παχύτερο παιδί στον κόσμο», από το 2003 σύμφωνα με την Παγκόσμια Ακαδημία ρεκόρ.

Στην ηλικία των 21 το «παχύτερο παιδί στον κόσμο» άφησε την τελευταία του πνοή από νεφρική ανεπάρκεια, σύμφωνα με την build.

δσφδσ

Ο Τσαμπουλάτ γεννήθηκε το 1999 ζυγίζοντας 3 κιλά όμως καθώς μεγάλωνε το βάρος του άρχισε να αυξάνεται υπερβολικά. Στην ηλικια των έξι χρόνω, ο μικρός ζύγιζε 100 κιλά. O Tσαμπουλάτ ασχολήθηκε με το σούμο και έλαβε μέρος σε αγώνες, ενώ εξίσου καλά τα κατάφερνε και στο μπρα ντε φερ.

d 1

Παρά τους προβληματισμούς των γιατρών, η μητέρα του μικρού ισχυριζόταν ότι ο γιος της έτρωγε κανονικές μερίδες, ενώ απαντώντας σε υποψίες, δήλωσε ότι ποτέ δεν του είχε χορηγήσει αναβολικά στεροειδή: «Απλώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε όλες τις διαστάσεις.Τι θέλετε να κάνω; Έτσι είναι, έτσι τον δημιούργησε ο Θεός», δήλωσε η μητέρα του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ