Γυναίκα πέθανε μετά το εμβόλιο – για σύμπτωση κάνει λόγο η Pfizer

Η γυναίκα ήταν μεγάλης ηλικίας, 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα και προβλήματα υγείας.

Must Read

Ελβετικό καντόνι ανακοίνωσε πως γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Pfizer/Biontech.

Η γυναίκα ήταν μεγάλης ηλικίας, 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα και προβλήματα υγείας. Οι ελβετικές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζουν πως συσχετισμός μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου της άτυχης γυναίκας έχει ελάχιστες πιθανότητες να υφίσταται.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η εταιρεία, λέγοντας ότι πρόκειται για σύμπτωση, διότι η γυναίκα είχε βεβαρυμένο ιστορικό υγείας. Δηλαδή, από τους εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν κάνει το εμβόλιο, πολλοί εξ’αυτών έχουν υποκείμενα νοσήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο. Όχι λόγω του εμβολίου, απλά στην περίπτωση της ηλικιωμένης γυναίκας ο θάνατος συνέπεσε με τον εμβολιασμό.

Να σημειωθεί ότι πέραν των αλλεργικών αντιδράσεων που παρατηρούνται σε σχέση με το εμβόλιο, δεν έχει τεκμηριωθεί άλλη σοβαρή παρενέργεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This