Πέμπτη 5/8/2021

Τσάκισαν Αλβανό επειδή έσκισε την τουρκική σημαία!

Ο άντρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών επειδή πρωτοστάτησε σε διαμαρτυρία κατά της Τουρκίας

Εξωφρενική κρίνεται η ποινή που επέβαλε δικαστήριο στην Αλβανία σε Αλβανό πολίτη ο οποίος έσκισε την τουρκική σημαία εντός αλβανικού εδάφους!

Ο άντρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών επειδή πρωτοστάτησε σε διαμαρτυρία κατά της Τουρκίας και ξήλωσε την τουρκική σημαία, όπως μεταδίδει πανηγυρικά το πρακτορείο Anadolu.

Το περιστατικό έγινε τέτοια μέρα το 2017. Παραμονές Πρωτοχρονιάς, ομάδα Αλβανών πολιτών αντιτάχθηκε στην τοποθέτηση της τουρκικής σημαίας από τουρκική εταιρία η οποία έφτιαχνε υδροηλεκτρικό σταθμό στην Μιρντίτα της Αλβανίας.

Ο καταδικασθείς, Λον Μολάι έχει διαφύγει εκτός Αλβανίας, γεγονός που αποδεικνύει το κλίμα τρόμου που έχει δομήσει η Τουρκία εντός ενός τρίτου κράτους. Έχοντας διαβρώσει όλες τις κρατικές δομές της Αλβανίας, συμπεριφέρεται στη χώρα λες και είναι επαρχία της. Όλα τα ισλαμικά τέμενη χρηματοδοτούνται από την Τουρκία και οι μουφτήδες είναι της απολύτου επιλογής της. Το άφθονο χρήμα από την ηρωίνη που διακινείται σε συνεργασία με το επίσημο τουρκικό κράτος από αλβανικές συμμορίες που έχουν διεισδύσει σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, έχουν δημιουργήσει μία ιδιότυπη κατοχή της χώρας.

Γεγονότα σαν αυτό αποδεικνύει ότι οι Αλβανοί δεν έχουν καμία διάθεση να γίνουν τουρκικό προτεκτοράτο. Αυτό όμως θα πρέπει να το επιτύχουν μέσα από σκληρούς αγώνες διότι η διείσδυση της Τουρκίας είναι τεράστια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ