Τετάρτη 28/7/2021

Μεξικανός έσκαψε τούνελ για να μπορεί να επισκέπτεται την ερωμένη του… κρυφά από τους συζύγους τους!

Το τούνελ συνέδεε υπογείως τα σπίτια των δύο παράνομων εραστών

Παντρεμένος χτίστης από το Μεξικό έφτιαξε ένα λαγούμι για να μπορεί μέσω αυτού να επισκέπτεται στη ζούλα την… επίσης παντρεμένη ερωμένη του!

Ο Αλμπέρτο από την Τιχουάνα έφτιαξε το τούνελ που έφτανε ως το σπίτι της Πάμελα, το οποίο και χρησιμοποιούσε για τις παράνομες επισκέψεις του, όταν ο σεκιουριτάς άνδρας της έλειπε στη δουλειά. Το παράνομο ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του μέχρι τη μέρα που ο απατημένος σύζυγος Χόρχε έφτασε νωρίτερα στο σπίτι απ’ ό,τι συνήθως και… τους έπιασε στα πράσα.

Πάνω στην αναμπουμπούλα ο Αλμπέρτο ξέφυγε από το κρεβάτι. Όταν ο Χορχέ τον ξαναείδε, ήταν πίσω από τον καναπέ και μετά εξαφανίστηκε ως διά μαγείας! Τελικά, όπως διαπίστωσε κοιτάζοντας καλύτερα, δεν ήταν μαγεία αλλά μια τρύπα κοντά στον καναπέ που οδηγούσε σε τούνελ κάτω από το σπίτι του.

Ακολούθησε τη διαδρομή του και βρέθηκε στο σπίτι του Αλμπέρτο, όπου πιάστηκε στα χέρια μαζί του και ενημέρωσε και τη σύζυγό του για τα κατορθώματα του άνδρα της!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ