Μεξικανός έσκαψε τούνελ για να μπορεί να επισκέπτεται την ερωμένη του… κρυφά από τους συζύγους τους!

Το τούνελ συνέδεε υπογείως τα σπίτια των δύο παράνομων εραστών

Must Read

Παντρεμένος χτίστης από το Μεξικό έφτιαξε ένα λαγούμι για να μπορεί μέσω αυτού να επισκέπτεται στη ζούλα την… επίσης παντρεμένη ερωμένη του!

Ο Αλμπέρτο από την Τιχουάνα έφτιαξε το τούνελ που έφτανε ως το σπίτι της Πάμελα, το οποίο και χρησιμοποιούσε για τις παράνομες επισκέψεις του, όταν ο σεκιουριτάς άνδρας της έλειπε στη δουλειά. Το παράνομο ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του μέχρι τη μέρα που ο απατημένος σύζυγος Χόρχε έφτασε νωρίτερα στο σπίτι απ’ ό,τι συνήθως και… τους έπιασε στα πράσα.

Πάνω στην αναμπουμπούλα ο Αλμπέρτο ξέφυγε από το κρεβάτι. Όταν ο Χορχέ τον ξαναείδε, ήταν πίσω από τον καναπέ και μετά εξαφανίστηκε ως διά μαγείας! Τελικά, όπως διαπίστωσε κοιτάζοντας καλύτερα, δεν ήταν μαγεία αλλά μια τρύπα κοντά στον καναπέ που οδηγούσε σε τούνελ κάτω από το σπίτι του.

Ακολούθησε τη διαδρομή του και βρέθηκε στο σπίτι του Αλμπέρτο, όπου πιάστηκε στα χέρια μαζί του και ενημέρωσε και τη σύζυγό του για τα κατορθώματα του άνδρα της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This