Ένα 12χρονο κορίτσι-λάστιχο εξηγεί το χάρισμά της και η αρχή με το βιντεοκλίπ της Ριάνα!

Ένα βίντεο κλιπ της Ριάνα έδωσε κίνητρο στην 12χρονη

Must Read

Η ικανότητα να γυμνάζεσαι με ευκολία και να τα καταφέρνεις σε δύσκολες ασκήσεις ναι μεν είναι αξιοσημείωτη, ωστόσο, το να μπορείς να διπλώνεις το σώμα σου στα δύο, είναι πραγματικά ένα απίστευτο επίτευγμα.

Η 12χρονη Λίμπερτι Μπάρος, τα καταφέρνει επάξια και μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, χάρη στην απίστευτη ευλυγισία της. Το κορίτσι-λάστιχο, όπως είναι εξάλλου και το παρατσούκλι της, -Elastigirl, όπως λέγεται ο χαρακτήρας του Ντίσνεϊ από την ταινία της Pixar «The Incredibles»- εξηγεί πως πριν από δύο χρόνια πάλευε να κάνει βασικά πράγματα στη γυμναστική, όπως η ρόδα, ώσπου μια μέρα είδε το βιντεοκλίπ της Ριάνα για το τραγούδι «Umbrella» και προσπάθησε να αντιγράψει τις κινήσεις.

Η 12χρονη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ένα τσίρκο νέων

Τότε ανακάλυψε ότι μπορούσε να λυγίσει προς τα πίσω με μεγάλη ευκολία. Έκτοτε, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ένα τσίρκο νέων και έχει επισκεφθεί την Ταϊλάνδη, την Μαλαισία, την Πορτογαλία και το Χόλιγουντ, επιδεικνύοντας τις γυμναστικές της ικανότητες και την ευλυγισία της. «Ήταν ένα τόσο παράξενο συναίσθημα στην αρχή. Είχα δει ακροβάτες να μπορούν να κάνουν απίστευτες κινήσεις και μου φαινόταν τρομακτικό» δήλωσε η 12χρονη.

Βέβαια, και οι γονείς της έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν το χάρισμα της κόρης τους. Ο πατέρας της, που είναι και μανατζέρ της, είπε: «Είναι τρελό αυτό που μπορεί να κάνει – ακόμη και οι γιατροί δεν ξέρουν πώς μπορεί να το κάνει. Είναι μοναδικό. Η Λίμπερτι είναι πραγματικά ξεχωριστή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This