Η βασίλισσα ομορφιάς της Γουινέας παραμορφώθηκε από ελβετικά καλλυντικά! (Σκληρή φωτό)

Παραμορφώθηκε πλήρως το πρόσωπο της!

Must Read

Εστεμμένη και μοντέλο της Γουινέας υποστηρίζει ότι μια σειρά ελβετικών προϊόντων περιποίησης δέρματος κατέστρεψε την καριέρα της αφήνοντας απαίσια σημάδια σε όλο το πρόσωπό της, καταθέτοντας μάλιστα μήνυση κατα της εταιρείας.

Η Mariama Diallo – η οποία κέρδισε τον τίτλο της Miss Guinea, της Miss Δυτική Αφρική και ήταν υποψήφια για Miss Κόσμος – ισχυρίζεται ότι άρχισε να χρησιμοποιεί προϊόντα από την εταιρεία Makari De Suisse τον Ιανουάριο του 2018, τα οποία της προκάλεσαν σοβαρή ακμή στο πρόσωπό της, όπως αποκαλύπτει η εφημεριδα NY Post.

Η 25χρονη, που ζει τώρα στο Μανχάταν, είπε ότι επικοινώνησε με την εταιρεία σχετικά με τις φερόμενες βλάβες που είχε υποστεί και η εταιρειά της έστειλε ένα νέο προϊόν για να διορθώσει το ζήτημα. Μόνο, που το νέο προϊόν τα έκανε χειρότερα αφού άφησε σκούρα σημάδια σε όλο το πρόσωπό της, σύμφωνα με την αγωγή της την οποία κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Η Diallo – που έχει δουλέψει για μεγάλα ονόματα όπως η Nike και ο Calvin Klein – ισχυρίζεται ότι καταστράφηκε λόγω της παραμόρφωσης του προσώπου της από τα σημάδια.

«Κανείς δεν θα με προσλάβει με αυτό το πρόσωπο», είπε ο Diallo στην Post. «Ήταν καταθλιπτικό. Δεν μπορούσα να βγω έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας … Δεν ήθελα κανένας να με κοιτάξει.»

Εικόνα της σήμερα, πραγματικά σοκάρει:

Το μοντέλο Γουινέα καλλυντικά
Η σοκαριστική εικόνα της πανέμορφης κοπέλας σήμερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This