New York Times: «Μαύρο» στον Τραμπ από την Deutsche Bank

Η Deutsche Bank είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του Τραμπ

Must Read

Σύμφωνα με τους New York Times η Deutsche Bank δεν θα κάνει στο μέλλον δουλειές με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ούτε με τις εταιρείες του, μετά την έφοδο υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η Deutsche Bank είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του Τραμπ, με περίπου 340 εκατομμύρια δολάρια εκκρεμούντα δάνεια για τον Trump Organization, τον όμιλο-ομπρέλα του προέδρου τον οποίο αυτή τη στιγμή επιβλέπουν οι δύο γιοί του, σύμφωνα με τη δήλωση του Τραμπ με ημερομηνία 31 Ιουλίου 2020 προς το αμερικανικό Γραφείο Κυβερνητικής Δεοντολογίας και με τραπεζικές πηγές.

Εκπρόσωπος της Deutsche Bank αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα των NYT.

Η κίνηση αυτή, την οποία δημοσιοποιούν οι New York Times επικαλούμενοι ένα πρόσωπο που γνωρίζει τα τεκταινόμενα στην τράπεζα, γίνεται ενώ η Signature Bank -όπου ο Τραμπ έχει λογαριασμούς, σύμφωνα με τη δήλωσή του στο Γραφείο Κυβερνητικής Δεοντολογίας- τον κάλεσε να παραιτηθεί.

«Η παραίτηση του προέδρου … είναι προς το συμφέρον του έθνους μας και του αμερικανικού λαού», ανέφερε στον ιστότοπό της η Signature Bank.

Τα δάνεια του Τραμπ από την Deutsche Bank είναι για ένα γήπεδο γκολφ στο Μαϊάμι και για ξενοδοχεία στην Ουάσινγκτον και το Σικάγο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε αυτή την εβδομάδα ένα ράπισμα από τον κόσμο του επαγγελματικού γκολφ, καθώς τόσο η PGA (Professional Golfers Association) Αμερικής όσο και η R&A ανακοίνωσαν πως δεν θα χρησιμοποιήσουν δύο γήπεδα που ανήκουν στον πρόεδρο, μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο.

Το Twitter και το Facebook έχουν κλείσει τους λογαριασμούς του Τραμπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This