«Καυτό» μοντέλο από τη Βραζιλία ζήτησε τις ευλογίες του Πάπα, πριν τη… γυμνή φωτογράφισή της για το «Playboy»!

Η 23χρονη Λούνα Λεμπλάνκ ακολουθεί τον Πάπα στο Twitter και εμπνέεται από τις αναρτήσεις του

Must Read

Γυμνή φωτογράφιση στο «Playboy» με τις ευλογίες του… Ποντίφικα θέλει να κάνει μοντέλο από τη Βραζιλία!

Η Λετίσια Μάρτινς, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λούνα Λεμπλάνκ στο site Only Fans, πρόκειται να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του δανέζικου «Playboy» και ζητά από τον επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, να πει μια προσευχή, ώστε να έχει την επιθυμητή επιτυχία η φωτογράφισή της! «Θα ήθελα ο Πάπας να πει μια προσευχή για την επιτυχία του “Playboy” μου», δήλωσε, σύμφωνα με την «Daily Star», η Λεμπλάνκ για το επικείμενο εξώφυλλο που έκανε για τη δανέζικη έκδοση του ανδρικού περιοδικού.

Δέχτηκε επιθέσεις

Η 23χρονη Βραζιλιάνα, η οποία ακολουθεί τον Πάπα στο Twitter και εμπνέεται από τις αναρτήσεις του, αποκάλυψε ότι αυτή η παράκλησή της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί επιθέσεις από πολύ κόσμο που πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε καν να ακολουθεί τον λογαριασμό του Ποντίφικα. Σε όλους τους επικριτές της, όμως, η Λεμπλάνκ απαντά ότι, επειδή είναι μοντέλο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει πίστη, και πως «μόνο ο Θεός μπορεί να μας κρίνει»!

Οι δηλώσεις της ήρθαν λίγο μετά τη δημοσιοποίηση μέρους της πολυσυζητημένης φωτογράφισης που έκανε για το «Playboy», όπου ποζάρει άλλοτε με latex κορμάκια και άλλοτε ολόγυμνη.

  • Πάρτε μια… γεύση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This