«Tέρας; Ποιο τέρας;»: Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει πως έλυσε το μυστήριο της λίμνης Λοχ Νες!

Αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες λένε πως η συμπεριφορά του πλάσματος θυμίζει χελώνα

Must Read

Το τέρας του Λοχ Νες μπορεί να μην είναι και τόσο «τέρας», αλλά μία αρχαία… θαλάσσια χελώνα που έχει «εγκλωβιστεί» στη λίμνη!

Αυτό τουλάχιστον εικάζει ο καθηγητής Χένρι Μπάουερ, ο οποίος εκτιμά ότι η χελώνα δεν μπορούσε να βγει από εκεί όταν η στάθμη του νερού έπεσε στα τέλη της Εποχής των Παγετώνων, δηλαδή πριν από περίπου 12.000 χρόνια! Ο Αμερικανός επιστήμονας, που δουλεύει στο Virginia Polytechnic Institute and State University, ξεκαθαρίζει ότι δεν πιστεύει πως η «Νέσι», όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι Σκοτσέζοι, είναι δεινόσαυρος, καθώς όλες οι καταγραφές και οι αναφορές που υπάρχουν κατά καιρούς από ανθρώπους που λένε ότι την είδαν, περιγράφουν μια συμπεριφορά που μοιάζει με συμπεριφορά χελώνας, αφού είναι αμφίβια.

Σε πρόσφατη επιστημονική δημοσίευσή του, ο Μπάουερ αναφέρει ότι άλλα πλάσματα στη λίμνη Λοχ Νες δεν έχουν ερευνηθεί επαρκώς και πιστεύει ότι εκεί μπορεί να βρεθούν στοιχεία μιας μεγάλης χελώνας, παρόμοιας με αυτές που ζουν στους ωκεανούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This