Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Νόμιζε ότι έκανε το «τέλειο έγκλημα», αλλά τον πρόδωσε το… καρτελάκι στη βαλίτσα όπου έκρυψε το πτώμα!

Σε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια λεπίδα πριονιού ποτισμένη στο αίμα

Τα στοιχεία του πάνω στο καρτελάκι της τσάντας, την οποία προφανώς δεν ήθελε να χάσει όταν ταξίδευε, πρόδωσαν τον δολοφόνο όταν θέλησε να την ξεφορτωθεί, καθώς είχε κομμάτια από το πτώμα άνδρα που είχε τεμαχίσει!

Ο 28χρονος Μπέντζαμιν Σάτερθγουεϊτ συνελήφθη, αφού εργαζόμενοι στη διακομιδή εντόπισαν τα μέλη του 33χρονου Τζόσουα Λόκαρντ σε δύο βαλίτσες, στο Ντένβερ, στις 29 Δεκεμβρίου, όπως έγινε γνωστό αυτή την εβδομάδα. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, εντόπισαν πάνω σε μια βαλίτσα ένα αυτοκόλλητο της United Airlines για την αναζήτηση της αποσκευής που έγραφε πάνω της το όνομα του υπόπτου για τη δολοφονία.

Την Πρωτοχρονιά, η αστυνομία είχε κληθεί στο διαμέρισμά του, καθώς εκεί υπήρχε ένας άνδρας που πέθανε από υπερβολική δόση, ενώ και ο ίδιος ο Σάτερθγουεϊτ δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ με ένταλμα που εκδόθηκε έψαξαν το διαμέρισμά του, στο οποίο βρέθηκε βαλίτσα παρόμοια με εκείνη με τα ανθρώπινα μέλη.

Επίσης, εντόπισαν μεγάλο λεκέ αίματος στον καναπέ, στην μπανιέρα και μια λεπίδα πριονιού γεμάτη με αίμα. Το θύμα φέρεται ότι έμενε στο διαμέρισμα του φερόμενου ως θύτη παλιότερα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ