Σκρατς και εμβόλιο: Ο Ρουμάνος Υπ. Παιδείας εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη! (video)

Less is more!

Must Read

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να χρειάστηκε να μείνει γυμνόστηθος για να εμβολιαστεί και να κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση ως sex symbol, αλλά η πρωτοκαθεδρία του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο!

Και αυτό γιατί ο Ρουμάνος Υπουργός Παιδείας Σορίν Τσιμπεάνου πρωταγωνίστησε σε μια μοναδική στιγμή σε ρουμανικό στρατιωτικό νοσοκομείο, όταν πήγε για την πρώτη δόση του εμβολίου του. Ήταν ντυμένος με ένα… ειδικό πουκάμισο, το οποίο στο μανίκι είχε ένα… παραθυράκι! Σκρατς και έτοιμος για εμβόλιο!

Δεν έχει σημασία λοιπόν το πόσα θα δείξεις, αλλά πως θα δείξεις αυτά που πρέπει.

Και ο Ρουμάνος, ο οποίος δήλωσε μάλιστα ότι το πουκάμισο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τέτοιες περιστάσεις, φαίνεται θιασώτης του less is more!

Το δίκτυο Digi24 μετέδωσε πλάνα του Τσιμπεάνου, ενώ το ίδιο είχε κάνει και με τον εμβολισμό του Έλληνα Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας μάλιστα ότι είναι ημίγυμνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This