Φρίκη! Βίασαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κορίτσι

Must Read

Βίασαν και αποκεφάλισαν 3χρονη στην Ινδία. Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες απήγαγαν το κορίτσι από αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού την περασμένη εβδομάδα.

Το σώμα της βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, κοντά σε αστυνομικό τμήμα, σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σταθμό. Οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα, ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού του μικρού κοριτσιού επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η 3χρονη κοιμόταν μαζί με την μητέρα και τον σύντροφο της. Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό μπορεί και να εμπλέκεται και ο σύντροφός της. Ο άνδρας συνελήφθη και εξετάζεται αν είχε κάποια ανάμειξη στον σοκαριστικό φόνο του κοριτσιού.

Οι αρχές είδαν το οπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σταθμού και αναγνώρισαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τους οποίους και συνέλαβαν. Η ομολογία των δύο αντρών προκαλεί σοκ, καθώς περιέγραψαν, πως αποκεφάλισαν το 3χρονο κορίτσι ενώ πριν το είχαν βιάσει και στραγγαλίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This