Σοκ στις ΗΠΑ: 15χρονος σκότωσε την 5μελή οικογένειά του επειδή τον μάλωσε ο πατέρας του! (video)

Must Read

Λουτρό αίματος προκάλεσε ένας 15χρονος στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, καθώς δεν δίστασε να εκτελέσει πέντε μέλη της οικογένειάς του επειδή του…φώναξε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το παιδί φέρεται να έβγαλε όπλο και να άρχισε να πυροβολεί. Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν νεκροί: η Κέζι Τσάιλντς, 42 ετών, ο Ρέιμοντ Τσάιλντς, 42 ετών, ο Ελάιτζα Τσάιλντς, 18, η Ρίτα Τσάιλντς, 13, και η Κιάρα Χόκινς, 19. Η Χόκινς ήταν έγκυος, αλλά δεν ήταν δυνατό να σωθεί το έμβρυο. Όλοι ήταν συγγενείς του δράστη. 

Σημειώνεται ότι ο μικρότερος αδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά στο μακελειό, αλλά έζησε για να πει στις αρχές τι συνέβη, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που ανέφερε το δίκτυο Fox. Το αγόρι είπε ότι ο αδελφός του ήταν εξοργισμένος επειδή ο πατέρας τους, τον επέπληξε γιατί έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει.

Όπως αποκάλυψε ο μικρότερος αδελφός στις αρχές, την ώρα που ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στον επάνω όροφο και η αδελφή του φώναζε. Ακολούθησε ο ήχος περισσότερων σφαιρών και ο δολοφόνος «κατέβηκε από τις σκάλες με ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί», είπε στους αστυνομικούς. Ο νεότερος αδελφός έφυγε από την πόρτα, αλλά ο δράστης τον κυνήγησε, πυροβολώντας τον.

Ο έφηβος δράστης, που δεν έχει κατονομαστεί από τις αρχές λόγω της ηλικίας του, συνελήφθη τη Δευτέρα, αφού οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν μέχρι το προάστιο του Plainfield, Ind. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες σκόπιμης ανθρωποκτονίας με πιστόλι και απόπειρα δολοφονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This