«Ακονίζονται μαχαίρια» για χάρη της αμύθητης περιουσίας του Μαραντόνα, που εκτιμάται ότι αγγίζει τα… $500.000.000!

Η περιουσία του περιλαμβάνει και αντικείμενα που είναι αδύνατον να κοστολογηθούν

Must Read

Χαμός με την κληρονομιά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, η οποία εκτιμάται ότι αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των… 500.000.000 δολαρίων!

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, υπάρχουν και δύο θυρίδες ασφαλείας στο Ντουμπάι με άγνωστο περιεχόμενο, μαζί με δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα (Rolls Royce και BMW), συνολικής αξίας περίπου 350.000 δολαρίων. «Ο μόνος που ήξερε το περιεχόμενό τους ήταν ο ίδιος ο Ντιέγκο», ανέφερε άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος του Αργεντινού «θρύλου» στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» για τις θυρίδες.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται: «Είναι χαρακτηριστικό ότι στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού στο Μπουένος Άιρες υπήρχε ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό, μια πολύτιμη συλλογή ρολογιών και το δαχτυλίδι 300.000 δολαρίων που έλαβε ως δώρο από τον ιδιοκτήτη της Ντιναμό Μπρεστ, όταν ονομάστηκε επίτιμος πρόεδρος».

Τουλάχιστον 12 ακίνητα

Και προσθέτει: «Η περιουσία του Μαραντόνα περιλαμβάνει ακίνητα (τουλάχιστον 12), πολυτελή αυτοκίνητα (συμπεριλαμβανομένου ενός τεθωρακισμένου αυτοκινήτου περιορισμένης έκδοσης), μια ατελείωτη σειρά αναμνηστικών και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, πέντε από τους οποίους έχουν εμφανιστεί, μέχρι στιγμής, μεταξύ Ντουμπάι, Αργεντινής και Μεξικού. Υπάρχουν επίσης αντικείμενα, τα οποία είναι αδύνατον να κοστολογηθούν, όπως και μια επιστολή του Φιντέλ Κάστρο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This