Παρασκευή 23/7/2021

Ινδία: Ύποπτη έκρηξη μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ, στο Νέο Δελχί!

Η αστυνομία έκανε λόγο για έναν μηχανισμό «πολύ χαμηλής ισχύος»

Έκρηξη σημειώθηκε μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Νέο Δελχί, νωρίτερα σήμερα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα, αλλά χωρίς, ευτυχώς, να προκληθούν τραυματισμοί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται η πρεσβεία αποκλείστηκε μετά την έκρηξη, στη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας και των πυροτεχνουργών. Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία έκανε λόγο για έναν μηχανισμό «πολύ χαμηλής ισχύος», η έκρηξη του οποίου είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια τριών γειτονικών αυτοκινήτων. «Οι αρχικές εντυπώσεις υπονοούν πως πρόκειται για μια προσπάθεια να προκληθεί αίσθηση», ανέφερε.

Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες για την έκρηξη. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 (ώρα Ελλάδος), και ενώ ο πρόεδρος της Ινδίας, Ραμ Νατ Κόβιντ και ο πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι συμμετείχαν σε στρατιωτική τελετή, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο του συμβάντος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ