Οι δίδυμες ζωγράφοι που βάφουν η μία τα οπίσθια της άλλης (video)

Must Read

«Είμαστε δίδυμες και βάφουμε η μία τα οπίσθια της άλλης», δηλώνουν στην New York Post οι 25χρονες Άλι και Λέξι Κάπλαν που τον τελευταία καιρό κυριαρχούν στην καλλιτεχνική σκηνή του Λος Άντζελες.

Χρησιμοποιούν τα οπίσθιά τους σαν… πινέλα και οι δημιουργίες τους γίνονται ανάρπαστες, παρόλο που πωλούνται 1.000 δολάρια (900 ευρώ) η μια.

«Αφού βάψουμε τα οπίσθια απλά… καθόμαστε» πάνω σε διάφορα πρόσωπα, διασήμων και μη, προσθέτουν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα. Τονίζουν μάλιστα ότι μπορούν να μετατρέψουν σε δικό τους έργο τέχνης το πρόσωπο οποιοσδήποτε, αρκεί να τους στείλει φωτογραφία του. Για να πάρει πίσω το πορτρέτο του με την… στάμπα τους, ή ένα αντίστοιχο μπλουζάκι, θα πρέπει όμως να καταβάλει 1.000 δολάρια.

Οι δίδυμες ξανθιές εξηγούν ότι είναι ζωγράφοι, ωστόσο κανείς δεν ασχολούνταν με τις φωτογραφίες των έργων τους όταν τις δημοσίευαν στα social media.

«Προσέξαμε ότι όλοι τρελαίνονταν όταν εμφανιζόμασταν και εμείς στις φωτογραφίες δίπλα από τους πίνακες ζωγραφικής» σημειώνουν, προσθέτοντας ότι το ένα έφερε το άλλο και αφού διαπίστωσαν ότι «το σεξ πουλάει» κατέληξαν να ζωγραφίζουν με τα οπίσθιά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This