Μπριζίτ Μακρόν: «Πλαστικοποιήθηκε» και έφυγε για διακοπές!

Must Read

Σε πλαστική επέμβαση υποβλήθηκε, υπό άκρα μυστικότητα, η Μπριζίτ Μακρόν πριν από μερικές μέρες σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά νοσοκομεία του Παρισιού, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Μετά την εγχείρηση, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν έφυγε για διακοπές.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε την εγχείρηση στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, ένα από τα πιο φημισμένα ιδιωτικά νοσοκομεία στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η επέμβαση διήρκεσε τρεις ώρες και έγινε με ολική αναισθησία. Το Αμερικανικό Νοσοκομείο φημίζεται για τους διάσημους που το επιλέγουν γιατί διαθέτει Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής, με τεχνολογίες αιχμής, ανάμεσα σε αυτές κι εκείνη της διαδικασίας αναζωογόνησης του προσώπου.

Συνοδεία σωματοφυλάκων

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Μπριζίτ Μακρόν μπήκε στο νοσοκομείο στις 17 Ιουλίου, συνοδευόμενη από κονβόι τριών αυτοκινήτων και τέσσερις σωματοφύλακες, έκανε την επέμβαση κι έφυγε το ίδιο απόγευμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο επικεφαλής της ομάδας που εγχείρησε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι φημισμένος πλαστικός χειρουργός. Δεν έγινε γνωστό το κόστος της επέμβασης, το οποίο, πάντως, θεωρείται πως πληρώθηκε ιδιωτικά.

Αρχικά, μετά την επέμβαση η Μπριζίτ Μακρόν πήγε στην Λαντέρν, κατοικία του εκάστοτε Γάλλου προέδρου στις Βερσαλλίες και δυο μέρες μετά ταξίδεψε στο Φορτ Μπρεγκανσόν, στη νότια Γαλλία, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία του Γάλλου προέδρου και όπου την περίμενε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This