Η χήρα του Λάρι Κινγκ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια για την περιουσία

Ξεσπά δικαστική μάχη

Must Read

Για μάχη στα δικαστήρια ετοιμάζεται η χήρα του Λάρι Κινγκ, μπας και πάρει έστω και… ψίχουλα από την περιουσία του, μετά την αποκάλυψη της μυστικής διαθήκης που είχε συντάξει ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής, η οποία ανέτρεψε την προηγούμενη διαθήκη που είχαν γράψει μαζί.

Μιλώντας στην Page Six της «New York Post», η Σον Κινγκ, η οποία, κατά τον πρόσφατο θάνατο του Κινγκ από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού ήταν η σύζυγός του από νομικής άποψης, καθώς δεν είχε εκδοθεί ακόμα το διαζύγιό τους, αποκάλυψε ότι θα κινηθεί δικαστικά προκειμένου να αμφισβητήσει τη νέα διαθήκη. Υποστήριξε δε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε από τις εφημερίδες την ύπαρξή της, τονίζοντας ότι πρόκειται για κείμενο που ο Κινγκ υπέγραψε στα κρυφά, ενδεχομένως υπό την πίεση κάποιων, έτσι ώστε να την αποκλείσει από την κληρονομιά του.

Οι αιτιάσεις της

Η Σον υποστήριξε ότι ο τηλεπαρουσιαστής δεν είχε κανέναν λόγο να αλλάξει τη διαθήκη που είχε συντάξει το 2015 μαζί με την ίδια, στην οποία της άφηνε περίπου 8.500.000 ευρώ από την τότε περιουσία του, που υπολογιζόταν σε περίπου 42.500.000 ευρώ. Πρόσθεσε ότι, αν και ο Κινγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, οι σχέσεις τους παρέμεναν πολύ φιλικές. Γι’ αυτό την εξέπληξε που το όνομά της δεν υπήρχε καν ανάμεσα στους κληρονόμους του στη νέα διαθήκη που εκείνος είχε συντάξει τον Οκτώβριο του 2019. Σε αυτήν ο Κινγκ αφήνει όλη την περιουσία του, η οποία μετά τις σπατάλες του ανέρχεται σε… μόλις 1.650.000 ευρώ, στα παιδιά του.

Σε αυτό το σημείο η Σον σχολιάζει ότι στην «κρυφή» διαθήκη αναφέρονται και τα ονόματα των παιδιών του Κινγκ Αντι και Κιάρα, τα οποία πέθαναν το 2020, και θεωρεί περίεργο που ο Κινγκ δεν άλλαξε τη διαθήκη μετά τον θάνατό τους. Αν και στη Σον αναλογούν μόνο 250.000 ευρώ σε περίπτωση που δικαιωθεί στο δικαστήριο, δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, τονίζοντας ότι «είναι θέμα αρχής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This