Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Άστεγη που βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών με έξι σκυλιά δεν πάει σε καταφύγιο επειδή δεν επιτρέπουν κατοικίδια

Σε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών δίπλα στους δρόμους εντοπίστηκε μία 65χρονη γυναίκα στην Τιχουάνα του Μεξικό, στην προσπάθειά της να προστατευτεί τόσο η ίδια όσο και οι έξι τετράποδοι φίλοι της από την βροχή και το «τσουχτερό» κρύο.

Η Luz Maria Olmedo Beltran, γνωστή ως “Chole”, ζει στους δρόμους για 8 χρόνια. Όπως αποδείχθηκε μέσα στην μεγάλη σακούλα, που ήταν το αυτοσχέδιο καταφύγιό της, είχε και έξι σκυλάκια, τα οποία φροντίζει και νοιάζεται.

Επί μισή ώρα τα όργανα της τοπικής Αστυνομίας, έντρομα, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πείσουν την Chole να πάει σε καταφύγιο, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά. Όπως είπε, προτιμά να μείνει στους δρόμους, στην σκληρή ζωή που έχει επιλέξει, παρά να πάει σε ένα καταφύγιο που δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια και να αναγκαστεί να τα αποχωριστεί.

Η Αστυνομία δεν μπορούσε να την αφήσει σε κρύες και επικίνδυνες συνθήκες και τελικά κατάφερε να την πείσει να βρει καταφύγιο για τη νύχτα. Η Chole πέρασε τη νύχτα σε ένα χώρο που της έδωσε ο γιος της, αλλά επέστρεψε στους δρόμους την επόμενη μέρα.


Αρκετοί ντόπιοι φανερά συγκινημένοι από την στάση της Chole, αποφάσισαν να την βοηθήσουν, παρέχοντάς της τρόφιμα και προϊόντα που χρειάζεται εκείνη και τα έξι σκυλάκια της.

Η Chole μένει τώρα στο καταφύγιο για 50 πέσος την ημέρα. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά τουλάχιστον η τετράποδη οικογένειά της είναι μαζί της. 

Η 65χρονη γυναίκα έχει περάσει πολύ δύσκολα, ωστόσο δεν έχει πάψει να ελπίζει. Έχει μία ευγενική καρδιά και ευελπιστεί η κυβέρνηση να δωρίσει ένα μέρος για αυτήν, ώστε να μπορεί να σώσει ακόμη περισσότερα σκυλάκια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ