Άστεγη που βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών με έξι σκυλιά δεν πάει σε καταφύγιο επειδή δεν επιτρέπουν κατοικίδια

Must Read

Σε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών δίπλα στους δρόμους εντοπίστηκε μία 65χρονη γυναίκα στην Τιχουάνα του Μεξικό, στην προσπάθειά της να προστατευτεί τόσο η ίδια όσο και οι έξι τετράποδοι φίλοι της από την βροχή και το «τσουχτερό» κρύο.

Η Luz Maria Olmedo Beltran, γνωστή ως “Chole”, ζει στους δρόμους για 8 χρόνια. Όπως αποδείχθηκε μέσα στην μεγάλη σακούλα, που ήταν το αυτοσχέδιο καταφύγιό της, είχε και έξι σκυλάκια, τα οποία φροντίζει και νοιάζεται.

Επί μισή ώρα τα όργανα της τοπικής Αστυνομίας, έντρομα, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πείσουν την Chole να πάει σε καταφύγιο, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά. Όπως είπε, προτιμά να μείνει στους δρόμους, στην σκληρή ζωή που έχει επιλέξει, παρά να πάει σε ένα καταφύγιο που δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια και να αναγκαστεί να τα αποχωριστεί.

Η Αστυνομία δεν μπορούσε να την αφήσει σε κρύες και επικίνδυνες συνθήκες και τελικά κατάφερε να την πείσει να βρει καταφύγιο για τη νύχτα. Η Chole πέρασε τη νύχτα σε ένα χώρο που της έδωσε ο γιος της, αλλά επέστρεψε στους δρόμους την επόμενη μέρα.


Αρκετοί ντόπιοι φανερά συγκινημένοι από την στάση της Chole, αποφάσισαν να την βοηθήσουν, παρέχοντάς της τρόφιμα και προϊόντα που χρειάζεται εκείνη και τα έξι σκυλάκια της.

Η Chole μένει τώρα στο καταφύγιο για 50 πέσος την ημέρα. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά τουλάχιστον η τετράποδη οικογένειά της είναι μαζί της. 

Η 65χρονη γυναίκα έχει περάσει πολύ δύσκολα, ωστόσο δεν έχει πάψει να ελπίζει. Έχει μία ευγενική καρδιά και ευελπιστεί η κυβέρνηση να δωρίσει ένα μέρος για αυτήν, ώστε να μπορεί να σώσει ακόμη περισσότερα σκυλάκια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This