Χωρίς μάσκες το καλοκαίρι, με μάσκες το χειμώνα, λένε στην Αγγλία

Σύστημα... ακορντεόν

Must Read

Οι άνθρωποι στην Αγγλία μπορεί να μην χρειαστεί να φορούν μάσκες προσώπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εάν ο αριθμός των μολύνσεων της Covid-19 μειωθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά είναι πιθανό η χρήση τους να απαιτηθεί ξανά το χειμώνα, δήλωσε η αναπληρώτρια επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Αγγλίας, δρ. Τζένι Χάρις.

«Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών – όπως κάναμε πέρυσι – όταν βλέπουμε τα ποσοστά να πέφτουν, να μην χρειαζόμαστε να φορούμε μάσκες καθ’όλη αυτή την περίοδο», ανέφερε η Χάρις σε συνέντευξη Τύπου.

«Νομίζω ότι η καλοκαιρινή περίοδος, γενικά, πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ πιο ασφαλής περίοδος για εμάς, με λιγότερη ανάγκη για παρεμβάσεις. Αλλά νομίζω ότι αυτό δεν αποκλείει τη χρήση μάσκας καθώς θα εισέλθουμε ξανά σε περίοδο χειμώνα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This