Τι τρέχει με τον Ερντογάν; (video)

Δεν είναι νέο το ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος την Παρασκευή είχε και γενέθλια, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Must Read

Το πρώην μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου Feyzi İşbaşaran μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Ταγίπ Ερντογάν με τη λεζάντα «Τι συνέβη; Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το περπάτημά του. Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε την υγεία κανενός, αλλά η υγεία του προέδρου μιας χώρας ενδιαφέρει όλους».

Το βίντεο δείχνει την Εμίνε Ερντογάν να καθοδηγεί τον Ταγίπ Ερντογάν (ο οποίος την Παρασκευή είχε γενέθλια) προς μια σκάλα, ενώ χρειάζεται να κρατηθεί και από τον ώμο ενός άλλου άτομο καθώς περπατά.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν μετά το επαρχιακό συνέδριο του AKP στη Σμύρνη.

Βέβαια δεν είναι νέο ότι ο Τούρκος Πρόεδρος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά η Άγκυρα τηρεί σιγή ιχθύος για τις λεπτομέρειες.

https://youtu.be/SgrTdDJ6ryI

Πάντως μερικά 24ωρα πριν, ο Ερντογάν ήταν… ακμαίος, στα εγκαίνια ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Σμύρνη. Σκόραρε μάλιστα και από το σημείο του πέναλτι με… ελαφρώς στημένο τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This