Προεδρικό παλάτι εκατομμυρίων στα κατεχόμενα για τον Τατάρ, προσφορά της Τουρκίας!

Λεφτά υπάρχουν στην Τουρκία, αλλά μόνο για παλάτια και για οικονομική εξάρτηση του ψευδοκράτους

Must Read

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας οικονομικής και νομισματικής συνεργασίας που υπεγράφη από την Τουρκία και το ψευδοκράτος, αποκάλυψαν ότι η Άγκυρα επενδύει 14 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (1.865 εκατομμύρια δολάρια) για το νέο προεδρικό παλάτι στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου.

Το πρότζεκτ έχει στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στο 2021 και να παραδοθεί στον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ, έγραψε η εφημερίδα Yenidüzen. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι και ο ψευδοπρωθυπουργός Ερσάν Σανέρ υπέγραψαν στην Άγκυρα συμφωνία οικονομικής και νομισματικής συνεργασίας προσανατολισμένη στην επένδυση.

Η Τουρκία θα διαθέσει 2,5 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες (337 εκατομμύρια δολάρια) στα κατεχόμενα στο πλαίσιο της συμφωνίας που θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις σε υποδομές, ανέφερε το Anadolu.

Η απόλυτη οικονομική εξάρτηση των κατεχομένων από την Άγκυρα, δυστυχώς δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στις λογικές φωνές που υπάρχουν στο βόρειο τμήμα του νησιού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This