Αυτοκτόνησε φρουρός του Ερντογάν – Συγκλονίζει το οργισμένο σημείωμα

Εκφοβισμός, προσβολές και ταπείνωση

Must Read

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας από του φρουρούς του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφήνοντας πίσω του ένα οργισμένο σημείωμα για τους ανώτερούς του.

Ο 28χρονος Μεχμέτ Αλί Μπουλούτ που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στις 15 Μαρτίου, ενώ πριν προχωρήσει στην μοιραία κίνηση, είχε γράψει μια επιστολή με την οποία έδειχνε ως υπεύθυνους για τον θάνατό του υψηλάβαθμους αξιωματούχος. Μάλιστα επιθυμία του 28χρονου, όπως σημείωσε, ήταν κανένας από αυτούς να μην παρευρευθεί στην κηδεία του:

«Είστε οι καλύτεροι στην προσβολή, τον εκφοβισμό, την ταπείνωση και τις απολύσεις μελών του προσωπικού [ασφάλειας], καθώς και τη μεταχείρισή τους λες και είναι ψεύτες. Όλοι έχουν υπερηφάνεια, και η δική μου πληγώθηκε λόγω αυτών των λέξεων. Ναι, C.B. και A.Ö., Το κτήριο, η εγκατάσταση και οι πόρτες ανήκουν σε εσάς. Αντίθετα, εύχομαι να είχατε την ικανότητα να είστε καλοί στο προσωπικό. Δεν θέλω κανένας, εκτός από τον προϊστάμενό μου Μουσταφά Γιαβουζκανάτ, να έρθει στην κηδεία μου» έγραψε ο 28χρονος πριν αυτοκτονήσει.

Πυρά από την αντιπολίτευση

Ερωτήματα στη Βουλή για το θέμα έθεσε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Μουράτ Μπακάν: «Τα νεαρά αγόρια τελειώνουν τη ζωή τους. Πού είσαι Σουλεϊμάν Σοϊλού; Αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν αστυνομικοί και μετά να τελειώσουν τη ζωή τους. Τι τους ωθεί προς την αυτοκτονία; Αυτοί οι αξιωματικοί αναφέρουν πάντα την πίεση από τους προϊσταμένους τους. Ακούτε τις φωνές τους κύριε Σοϊλού; Έχετε τα ονόματα που αναφέρονται στις επιστολές τους; Ξεκινάτε έρευνες αφού αποδεχτείτε αυτές τις επιστολές ως ειδοποιήσεις; Πρέπει να το κάνετε» ρώτησε ο Μπακάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This