Στα πρόθυρα παγκόσμιας κρίσης – Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρέσβη της στις ΗΠΑ

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε

Must Read

Η επίδειξη παραφροσύνης του Τζο Μπάιντεν στην σημερινή του συνέντευξη στο ABC, είχε δυστυχώς τα αποτελέσματα που παραγγείλαμε.

Η ύβρις του κατά της Ρωσίας και προσωπικά εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν, έφεραν αλυσιδωτές εξελίξεις. Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσιγκτον, Ανατόλι Αντόνοφ (φωτό).

Το πλέον σημαντικό και ανησυχητικό είναι ότι η ανακοίνωση – διαρροή της ανάκλησης του πρέσβη της Ρωσίας στις ΗΠΑ, έγινε από την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα!

Για όσους γνωρίζουν, αυτό συνιστά μια πρωτοφανή κλιμάκωση. Ας ελπίσουμε να επικρατήσουν ψύχραιμες φωνές κυρίως στις ΗΠΑ, και να μην δικαιωθούν όσοι θεωρούν τον Τζο Μπάιντεν έναν αχυράνθρωπο, άβουλο και επικίνδυνο.

Εκπρόσωπος Λευκού Οίκου: «Η Ρωσία είναι υπόλογη»

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε ότι η Ρωσία είναι υπόλογη για τις πράξεις της, αφότου μια έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ενίσχυσε τις κατηγορίες ότι η Μόσχα επιχείρησε να παρέμβει στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι είπε ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν θα ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τη Ρωσία, από εκείνην που ακολουθούσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την προηγούμενη τετραετία.

«Ασφαλώς οι Ρώσοι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για τη δράση που ανέλαβαν», είπε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ρεσιτάλ παράνοιας από τον Μπάιντεν, υβρίζει και απειλεί τον Πούτιν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This