Έκαψε ζωντανό το 8χρονο παιδί της επειδή πρόδωσε την εξωσυζυγική σχέση της

Του έριξε πετρέλαιο στο στόμα και του έβαλε φωτιά

Must Read

Δολοφόνησε το ίδιο της το παιδί με σαδιστικό μένος, επειδή αυτό αποκάλυψε στον πατριό του την εξωσυζυγική της σχέση.

Η 31χρονη Αναστάζια Μπαουλίνα, που δουλεύει ως ταμίας, ήταν έξαλλη με τον οκτάχρονο Αντρέι επειδή την «πρόδωσε», λέγοντας στον σύντροφό της ότι είχε δεχθεί επίσκεψη από τον εραστή της. Η Μπαουλίνα κατηγορείται ότι πήρε το παιδί στην αυλή και εκεί, αφού του έριξε πετρέλαιο στο στόμα, του έβαλε φωτιά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που διακινούνται από τα τοπικά μέσα, αφού του έριξε το καύσιμο, κραδαίνοντας τον αναπτήρα, είπε στο τρομοκρατημένο παιδί: «Για να δούμε τώρα πώς θα καείς».

Το αγόρι έκλαιγε

Η 12χρονη αδελφή του Νατάσα, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, φέρεται ότι είπε πως, ενώ το καύσιμο έπεφτε μέσα στο στόμα του, το αγόρι έκλαιγε. Μη μπορώντας να βλέπει, το έβαλε στα πόδια τρομοκρατημένη. Είδε από μακριά τη μητέρα και τον 35χρονο πατριό του Αντρέι, Πάβελ Μπαουλίν, εργάτη γης, να σβήνουν τη φωτιά και να καλούν ασθενοφόρο.

Το θύμα με τον μπαμπά του

Το αγόρι που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 45% του σώματός του πέθανε στο νοσοκομείο του Κουρσκ δύο μέρες μετά. Αμέσως οι Αρχές άρχισαν έρευνα και η Μπαουλίνα συνελήφθη. «Την είδα στη στάση του λεωφορείου. Είχε έναν καβγά με τον άντρα της. Φαίνεται ότι ξέσπασε στα παιδιά της» ανέφερε σε τοπικό μέσο η γειτόνισσά της Νίνα Τσετβερίκοβα.

Η Μπαουλίνα, αν καταδικαστεί, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 20 ετών. Επίσης διεξάγεται έρευνα για τους λόγους για τους οποίους το άτυχο αγόρι επέστρεψε στην κηδεμονία της μητέρας του, ενώ παλαιότερα είχε απομακρυνθεί και είχε τοποθετηθεί σε ορφανοτροφείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This