Η Μέρκελ έφτυσε την εθνική μας επέτειο. Στο πλευρό της Τουρκίας η Γερμανία (video)

Την ώρα που εμείς παραμυθιαζόμαστε με «ευρωπαΐκή αλληλεγγύη»

Must Read

Όποιος έχει βασική ιστορική γνώση, γνωρίζει ότι η συμμαχία της Γερμανίας με την Τουρκία έχει ιστορικό χαρακτήρα, είναι εξαιρετικά ισχυρή και δεν διαρρηγνύεται από οποιαδήποτε «ένωση», Ευρωπαΐκή ή άλλης μορφής.

Το γεγονός αυτό αποδείχτηκε από την χυδαία, απαράδεκτη απώλεια οποιασδήποτε αναφοράς στην επέτειο των 200 ετών της εθνεγερσίας, από την καγκελάριο Μέρκελ. Υποτίθεται ότι η Γερμανία συνυπάρχει με την Ελλάδα σε δύο σημαντικούς οργανισμούς. Την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Ε, λοιπόν, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα! Ούτε μία λέξη από την καγκελάριο για αυτή την ιστορική στιγμή, για αυτή την κορυφαία επέτειο της «συμμάχου Ελλάδας».

Πρόκειται για μία ύψιστη προσβολή, την οποία συνοδεύει και η ελεεινή απόφαση διενέργειας της συνόδου κορυφής την 25η Μαρτίου, γεγονός που δυστυχώς ανέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η υπόθεση δεν είναι απλά συμβολικού χαρακτήρα. Είναι η ουσιαστική ομολογία της Γερμανίας ότι στεκόταν, στέκεται και θα στέκεται στο πλευρό της Τουρκίας. Η Ελλάδα λοιπόν και η κάθε κυβέρνηση δεν έχει άλλα περιθώρια για αυταπάτες. Από το 2015 όταν με δόλιο σχέδιο Γερμανία επιχείρησε να μετατρέψει την Ελλάδα σε Συρία, έως σήμερα όπου η Γερμανία επιτρέπει στην Τουρκία να εισβάλει και να κατέχει ευρωπαϊκό έδαφος και Ευρωπαϊκές θαλάσσιες ζώνες, η συμπεριφορά της «ισχυρότερης χώρας της Ευρώπης» συνιστά εθνικό κίνδυνο για την Ελλάδα.

Και πλέον κάθε έλληνας πολιτικός που συμπορεύεται με την Γερμανία, ακόμα χειρότερα, ελέγχεται από την Γερμανία μέσω σκανδάλων ή άλλων υποθέσεων, συνιστά εφιάλτη για την Ελλάδα. Η ανάγκη απογερμανοποίησης κρίνεται πλέον επιτακτική σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This