Τρίτη 27/7/2021

Χαρακτηρίζουν «επαναστάτη» τον σφαγέα Λένιν, αλλά αμφισβητούν το 1821!

Αποθεώνουν τους προδότες, αμφισβητούν τους πατριώτες!

Την ιστορία εντέλει δεν την γράφουν οι νικητές. Την γράφουν οι Γερμανοί. Αυτό αποδεικνύεται από την καταιγιστική προπαγάνδα δεκαετιών που έχει ως κοινό παράγοντα την δαιμονοποίηση όσων αντιστάθηκαν στην θηριώδη γονοτυπική έλξη των Γερμανών για εξουσία και την αποθέωση ή έστω την αφοσίωση αυτών που υπηρέτησαν πίστα τις γερμανικές επιδιώξεις.
Υπό αυτό το πρίσμα ο ήρωας της Ρουμανίας και της Ορθοδοξίας Βλαντ Τέπες έμεινε στην ιστορία ως «αιμοσταγής βρυκόλακας», διότι απλούστατα ταπείνωσε τούρκους και «γερμανούς».

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όμως είναι αυτό που συμβαίνει με τους μπολσεβίκους και την Ρωσία. Ακόμα και σήμερα, ο προδότης, εγκληματίας και πράκτορας των Γερμανών Βλαντίμιρ Λένιν, λογίζεται ως επαναστάτης, ενώ ο Ιωσήφ Στάλιν εξομοιώνεται με τον Χίτλερ.

Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι ο Λένιν και οι μπολσεβίκοι απετέλεσαν την κορυφαία δολιοφθορά που έχει γίνει ποτέ σε καιρό πολέμου; Πόσοι γνωρίζουν ότι ο Λένιν αποσάθρωσε την Ρωσία εκ των έσω, με χιλιάδες χρυσά γερμανικά μάρκα για να εξαγοράσει συνείδησης, όπλα και εντέλει να γονατίσει την χώρα του την ώρα που συγκρουόταν με την Γερμανία;

Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι με την επικράτηση του Λένιν η Ρωσία παρέδωσε ζωτικό χώρο στην Γερμανία, αλλά ακόμα χειρότερα για εμάς, εξόπλισε τον Κεμάλ παίζοντας βασικό ρόλο στην μικρασιατική καταστροφή; Υπηρετώντας φυσικά τις εντολές των Γερμανών; Ελάχιστοι.

Και όμως, αυτοί που αναγνωρίζουν τον Λένιν, τον άνθρωπο που κατέστρεψε την Ρωσία και ευθύνεται για τις δολοφονίες εκατομμυρίων ρώσων και ίσως την μεγαλύτερη προδοσία που έχει διαπραχθεί ποτέ σε καιρό πολέμου, έχουν το θράσος να αμφισβητούν την πιστότητα της επανάστασης του 1821!

Δεν υπήρχε επανάσταση, δεν υπήρχε κρυφό σχολειό, ήταν ταξική η επανάσταση, ήταν εμφύλιος η επανάσταση, δεν υπήρχε Αγία Λαύρα, δεν σηκώθηκε κανένα λάβαρο, η εθνεγερσία ήταν απομίμηση της αμερικανικής, της γαλλικής επανάστασης, εσχάτως μάθαμε ότι συνδέεται και με την ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές.

Και βέβαια οι Γερμανοί δυνάστες του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, φρόντισαν να ταπεινώσουν, να βασανίσουν και να επιχειρήσουν να δολοφονήσουν τους ήρωες της εθνεγερσίας, όπως τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Χρειαζόμαστε λοιπόν ιστορικούς με σθένος και ευρυγνωσία, Για να ξαναγράψουν την ιστορία με γνώμονα την ιστορική αλήθεια. Να τολμήσουν να αποκαλύψουν την σχέση του Λένιν με τον Χίτλερ, που οι Γερμανοί προσπαθούν να αποκρύψουν γιατί απλούστατα η αποκάλυψη και μόνο αυτής της ιστορικής αλήθειας, γκρεμίζει ολό τον γερμανικό μύθο.

5136A0AF E40C 4BBA 88B2 812EC4F3D7CD
Χίτλερ και Λένιν παρέα στην Βιέννη το 1909

Από το ίδιο καταγώγιο της Βιέννης όπου δημιουργήθηκε ο Λένιν, δημιουργήθηκε και ο Χίτλερ. Μαζί τους και οι μεγάλες κατάρες της ανθρωπότητας, αλλά και της πατρίδας μας.

Από το ίδιο καταγώγιο της Βιέννης όπου δημιουργήθηκε ο Λένιν, δημιουργήθηκε και ο Χίτλερ. Μαζί τους και οι μεγάλες κατάρες της ανθρωπότητας, αλλά και της πατρίδας μας.

Ας βρεθεί επιτέλους κάποιος να τολμήσει.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ