Προκαλεί «ο μανιακός του Σκόπιν» που βίαζε επί τέσσερα χρόνια δύο ανήλικες

Κυκλοφορεί ελεύθερος (ύστερα από 17 χρόνια) και απειλεί να ξαναπιάσει τη μία

Must Read

Ελεύθερος κυκλοφορεί ένας από τους χειρότερους Ρώσους βιαστές, που έγινε γνωστός ως «ο μανιακός του Σκόπιν» και συνεχίζει να προκαλεί.

Μετά την αποφυλάκισή του στις 3 Μαρτίου ο Βίκτορ Μόκχοφ, που επί τέσσερα χρόνια είχε κρατήσει σαν «σκλάβες του σεξ» σε υπόγειο δύο έφηβες, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι θέλει να ξαναπιάσει τη μία από τις δύο κοπέλες.

Ο 70χρονος, που εξέτισε την καταδίκη του σε 17 χρόνια κάθειρξη, μίλησε στην κορυφαία δημοσιογράφο της Ρωσίας Ξένια Σομπτσάκ, την οποία φέρεται ότι έχει βαφτίσει ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν. Οσα είπε ήταν τόσο σοκαριστικά, που η εισαγγελία της Μόσχας τα εξετάζει για την απαγγελία νέων κατηγοριών.

Η Ελένα Σαμόκχινα

Η έρευνα επικεντρώνεται στα λόγια του για την Ελένα Σαμόκχινα, την οποία είχε απαγάγει το 2000 όταν ήταν 17 ετών μαζί με τη 14χρονη τότε Εκατερίνα Μαρτίνοβα, την ώρα που έβγαιναν από ντισκοτέκ. «Γέννησε από εμένα, αλλά όχι πια. Πρέπει να την πιάσω ξανά» δήλωσε για τη Σαμόκχινα, σημαίνοντας συναγερμό στις διωκτικές Αρχές.

Η εγκληματική του δράση άρχισε το 1999, όταν παρέσυρε μια 16χρονη και το αγόρι της στο σπίτι του στο Σκόπιν, 240 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας, όπου βίασε την έφηβη στο υπόγειό του. Η 16χρονη κατάφερε να αποδράσει, αλλά δεν ενημέρωσε την αστυνομία διότι φοβόταν τα αντίποινα του βιαστή στην οικογένειά της.

Η Εκατερίνα Μαρτίνοβα

Κλεισμένες στο υπόγειο

Εναν χρόνο αργότερα ο Μόκχοφ το έκανε ξανά, απάγοντας αυτή τη φορά τη Σαμόκχινα και τη Μαρτίνοβα. Επί σχεδόν τέσσερα χρόνια τις κρατούσε κλεισμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, όπου τις βίαζε, τις χτυπούσε και τις άφηνε νηστικές. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να τις κόβει με μαχαίρι ή να ρίχνει δακρυγόνα στο υπόγειο, αν έφεραν αντίσταση στον βιασμό τους.

Κατά την αιχμαλωσία της η Σαμόκχινα γέννησε δύο φορές και ο Μόκχοφ εγκατέλειψε τα μωρά στα σκαλιά πολυκατοικιών, ενώ τον Μάιο του 2004, λίγο μετά την απελευθέρωσή τους ύστερα από επέμβαση της αστυνομίας, γέννησε νεκρό ένα τρίτο παιδί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This