Αγρίμι ο σκύλος του Μπάιντεν! Έφαγε τους υπαλλήλους του

Δάγκωσε και δεύτερο υπάλληλο

Must Read

Η εκπαίδευση δεν φαίνεται να απέδωσε, και ο Μέιτζορ, ο σκύλος της οικογένειας Μπάιντεν, δάγκωσε άλλον έναν υπάλληλο στον Λευκό Οίκο.

Ο μικρότερος από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του προέδρου είχε επιστρέψει μόλις λίγες μέρες πριν από το Ντελαγουέρ, όπου είχε σταλεί σε ειδικό εκπαιδευτή, προκειμένου να μάθει… καλούς τρόπους, καθώς στις αρχές Μαρτίου είχε επιτεθεί σε έναν εργαζόμενο στον Λευκό Οίκο.

Ο Μέιτζορ, από τη στιγμή που μετακόμισε στη νέα οικία των αφεντικών του, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, πηδούσε, γάβγιζε και έκανε επιθέσεις σε υπαλλήλους και σε άνδρες της ασφάλειας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπάιντεν είπε ότι ο σκύλος προσπαθεί να εγκλιματιστεί, καθώς ξαφνικά βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Ευτυχώς, σε καμία από τις επιθέσεις του δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This