Ζάπλουτος Νοτιοκορεάτης ζει σαν μοναχός μέσα στο χλιδάτο σπίτι του

Mελετά τη Βίβλο για τουλάχιστον τρεις ώρες την εβδομάδα

Must Read

Σαν μοναχός ζει ο ζάπλουτος ιδρυτής της εταιρίας επενδύσεων Archegos, η οποία βρίσκεται στη δίνη χρηματιστικού σκανδάλου δισεκατομμυρίων, το οποίο μεταξύ άλλων απειλεί τράπεζες και ταμεία συντάξεων που επένδυσαν σε αυτή.

Ο 58χρονος Μπιλ Χουάνγκ από τη Νότιο Κορέα, που είναι γιος πάστορα και χριστιανής ιεραποστόλου, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης ζει σαν ερημίτης στο Νιου Τζέρσι. Δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ από το σπίτι του, όπου συνήθως μελετάει τη Βίβλο για τουλάχιστον τρεις ώρες την εβδομάδα, και για παρέα έχει την 54χρονη σύζυγό του Μπέκι.

https://www.youtube.com/watch?v=RX25Qf-uQ9s

Μέχρι το ξέσπασμα του σκανδάλου της ξαφνικής ρευστοποίησης μετοχών της Archegos αξίας 25,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ο Χουάνγκ ήταν παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό, λόγω του χαμηλού προφίλ που διατηρεί. Αν και η περιουσία που έχτισε ως μάνατζερ hedge fund ξεπερνάει τα 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ, επέλεξε μια ήσυχη γειτονιά της αμερικανικής πόλης για να βάλει πολυτελές «κεραμίδι» στο κεφάλι του. Το σπίτι του μπορεί να κόστισε περίπου 3.000.000 ευρώ, όμως θεωρείται από τα πιο φθηνά της περιοχής.

Στην αυλή είναι μονίμως παρκαρισμένη η μαύρη Mercedes CLK του, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με τις McLaren 720S αξίας 275.000 ευρώ των γειτόνων του. Ο Χουάνγκ επέλεξε, δε, να στείλε την 22χρονη κόρη του Τζοάν στο άσημο Fordham University του «σκληρού» Μπρονξ, αντί στο Χάρβαρντ ή στο Γέιλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This