Παράτολμος Βρετανός σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη με γυμνά χέρια και τον επιβράβευσαν με… πρόστιμο! (video)

Το 2019 είχε κάνει solo αναρρίχηση στο κτίριο Shard του Λονδίνου, τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Βρετανίας, ύψους 310 μέτρων

Must Read

Ο παράτολμος Βρετανός αναρριχητής Τζορτζ Κινγκ, ολοκλήρωσε σήμερα ένα ακόμη εκπληκτικό κατόρθωμα, σκαρφαλώνοντας με γυμνά χέρια σε ουρανοξύστη της Βαρκελώνης, κάτι που, όμως, κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την… τοπική αστυνομία!   

Ο 21χρονος πήρε στην κυριολεξία τη ζωή του στα χέρια του, για μια ακόμη φορά, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ελεύθερη solo αναρρίχηση στο κτίριο Melia Barcelona Sky Hotel, έναν από τα ψηλότερα της Ευρώπης, χωρίς τη χρήση σκοινιών ή άλλων μέτρων ασφαλείας.

Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τον Βρετανό να αναρριχάται στην κορυφή του ύψους 116 μέτρων πολυτελούς ξενοδοχείου, μόλις, όμως, κατέβηκε από το κτήριο, συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου! «Όταν βρισκόμουν στην κορυφή, ένιωθα ότι επρόκειτο για μια άλλη διάσταση της ευτυχίας», δήλωσε στο Reuters, συμπληρώνοντας πως «όταν συνάντησα την αστυνομία κάτω, το μυαλό μου βρισκόταν ακόμη στα σύννεφα»!

Ο Τζορτζ Κινγκ, ο οποίος σκαρφάλωσε στο ξενοδοχείο της Βαρκελώνης σε περίπου 20 λεπτά, το 2019 είχε αναρριχηθεί στο ύψους 310 μέτρων κτίριο Shard στο Λονδίνο, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στη Βρετανία, και πάλι χωρίς κανέναν προστατευτικό εξοπλισμό.

  • Δείτε βίντεο με τον παράτολμο Τζορτζ Κινγκ σε δράση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This