Δευτέρα 2/8/2021

Παράτολμος Βρετανός σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη με γυμνά χέρια και τον επιβράβευσαν με… πρόστιμο! (video)

Το 2019 είχε κάνει solo αναρρίχηση στο κτίριο Shard του Λονδίνου, τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Βρετανίας, ύψους 310 μέτρων

Ο παράτολμος Βρετανός αναρριχητής Τζορτζ Κινγκ, ολοκλήρωσε σήμερα ένα ακόμη εκπληκτικό κατόρθωμα, σκαρφαλώνοντας με γυμνά χέρια σε ουρανοξύστη της Βαρκελώνης, κάτι που, όμως, κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την… τοπική αστυνομία!   

Ο 21χρονος πήρε στην κυριολεξία τη ζωή του στα χέρια του, για μια ακόμη φορά, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ελεύθερη solo αναρρίχηση στο κτίριο Melia Barcelona Sky Hotel, έναν από τα ψηλότερα της Ευρώπης, χωρίς τη χρήση σκοινιών ή άλλων μέτρων ασφαλείας.

Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τον Βρετανό να αναρριχάται στην κορυφή του ύψους 116 μέτρων πολυτελούς ξενοδοχείου, μόλις, όμως, κατέβηκε από το κτήριο, συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου! «Όταν βρισκόμουν στην κορυφή, ένιωθα ότι επρόκειτο για μια άλλη διάσταση της ευτυχίας», δήλωσε στο Reuters, συμπληρώνοντας πως «όταν συνάντησα την αστυνομία κάτω, το μυαλό μου βρισκόταν ακόμη στα σύννεφα»!

Ο Τζορτζ Κινγκ, ο οποίος σκαρφάλωσε στο ξενοδοχείο της Βαρκελώνης σε περίπου 20 λεπτά, το 2019 είχε αναρριχηθεί στο ύψους 310 μέτρων κτίριο Shard στο Λονδίνο, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στη Βρετανία, και πάλι χωρίς κανέναν προστατευτικό εξοπλισμό.

  • Δείτε βίντεο με τον παράτολμο Τζορτζ Κινγκ σε δράση:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ